Skippa länkar

Event

AW-paddling

Välkommen på en annorlunda AW hos oss på Långholmen Kajak!

Boka nu
Läs mer
AW-paddling
Turens höjdpunkter:

Avslappnad stämning efter jobbet med vänner och kollegor

Upplev Stockholm från vattnet

Lär dig grunderna i kajakpaddling

Avsluta kvällen hos Lasse i parken

After Work på vattnet

Ta med dig dina vänner och kollegor på vår populära AW-paddling. En helkväll som börjar med en skön paddeltur bland Stockholms vackra öar. Fortsätt sedan kvällen med god dryck och live-musik hos vår granne, Lasse i parken.

Kvällen börjar på vår uthyrning på Långholmen. Vår personal hjälper dig med rätt utrustning, går igenom hur man paddlar och håller i en säkerhetsgenomgång innan vi hjälper dig ner i kajakerna. När alla är redo kommer ni tillsammans med vår duktiga guide paddla iväg i Stockholmskvällen. Vår guide kommer ta dig med till Stockholms finaste paddelvatten, från Södermalm till Kungsholmen och vidare till Essingen. Du kommer få uppleva Stockholm från vattnet och du kommer bjudas på helt nya vyer.
När du kommer tillbaka till Långholmen igen kan du i lugn och ro gå i land medans vår personal tar hand om utrustningen.

Efter paddlingen tar vår granne, Lasse i parken emot dig med öppna armar och en valfri dryck som ingår i AW-paddlingen. Den avnjuts förslagsvis till tonerna av kvällens musikunderhållning (se spelschema för sommaren här).

Pris: 490 kr inklusive all utrustning och en dryck hos Lasse i Parken
Tid: 18-20
Plats: Start på Långholmen kajaks uthyrning
Antal deltagare: Max 10, minst 2
Maxvikt: 130 kg
Krav: Simkunnighet, 18+ år eller i målsmans sällskap

Boka nu
Kundutlåtanden

Boka nu

Karta

Hitta rätt och förbered dig

Turen startar vid vår uthyrning på Långholmen. Alstaviksvägen 3 är adressen, med parkering på Långholmen camping intill oss. Kom gärna 10 minuter innan för att checka in och förbereda med utrustning.

Varmt välkomna!