Shopping cart
0 kr

Långholmen kajak grundades 2012 som en kajakuthyrning på Långholmen i Stockholm och har sedan dess haft en enkel vision – att tillgängliggöra vattnet i Stockholm och runtom i Sverige för så många människor som möjligt. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av kajaker som passar alla nivåer av paddlare, för både uthyrning och försäljning.

Idag kan du besöka oss på vår uthyrning på Långholmen (Alstaviksvägen 3) under perioden maj till september, eller i vårt showroom på Hornsgatan 151 vid Hornstull i Stockholm under resten av året.

Hyra kajak

Långholmen kajak är en av Stockholms mest besökta kajakuthyrningar. Du hittar oss på den anrika fängelseön Långholmen där vi med duktig och trevlig personal ser till att ta hand om dig och ditt sällskap från start till slut, så att ni oavsett erfarenhetsnivå känner er trygga på vattnet. Är du intresserad av att lära dig mer om kajakpaddling erbjuder vi även kurser för både nybörjare och för dig som har paddlat en del förut. Vi erbjuder dessutom guidade paddelturer, både för privatpersoner och företag, där våra kunniga guider instruerar i paddelteknik och berättar intressanta anekdoter om den omgivning ni paddlar i.

Köpa kajak

Är du ute efter att köpa kajak eller tillbehör kan du alltid få hjälp hos oss med att välja och provpaddla kajaker samt tillhörande utrustning för att känna dig trygg inför ditt köp. Vi har kunnig personal på plats som kan guida dig i ditt köpbeslut och tar då hänsyn till dina förutsättningar, behov och paddlingsbakgrund. Våra kajakmodeller är beprövade under många år från vår uthyrningsverksamhet, och vi gör årligen justeringar och förbättringar på kajakerna. Vi har även en webbshop där du kan läsa mer om de kajaker vi säljer och köpa din kajak direkt online för att få kajaken levererad till dörren.