Shopping cart
0 kr

Långholmen kajaks showroom Hornsgatan

Showroom Långholmen kajak

Stockholms enda kajakbutik innanför tullarna

Långholmen kajak har Stockholms enda kajakbutik innanför tullarna. Vid vårt showroom/butik på Hornsgatan 151 i centrala Stockholm, kan du besöka oss för att titta på och provsitta våra kajakmodeller. Här tillhandahåller vi vanligen ett 10-tal olika kajakmodeller och Stand Up Paddleboards från välkända varumärken. Här kan du även köpa kajaktillbehör så som paddlar, kapell, flytvästar, kajakvagnar mm. Läs mer om vilka produkter vi erbjuder i webshopen.

Till oss kan du även komma för att köpa presentkort, anmäla dig till kurser, boka guidade turer, boka företagsevent, eller bara komma in för att prata paddling.

Under vinterhalvåret är vi vanligen på plats mellan kl 9.30-17.00, vi är dock flexibla med öppettiderna om du skulle vilja komma en annan tid. Du kan alltid slå en signal för att stämma av att vi är på plats, tel 076-0693852.

Hitta hit

Till butiken på Hornsgatan 151 kommer du enkelt med lokaltrafik eller med bil. Kommer du med lokaltrafik åker du enklast till Hornstull och promenerar från t-banan till oss på 2 min.

Kommer du med bil kan du parkera på gatan utanför butiken, alternativt på någon gata i närheten.

Under sommarhalvåret har vi alla kajaker och tillbehör vid vår uthyrning på Långholmen. Där har du möjlighet att prova ut en kajakmodell som passar just dig. Uthyrningen ligger vid Långholmsbron.

Kajak

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående artikel
Med kajak genom Stockholms södra skärgård
Nästa artikel
Sveriges kust med havskajak