Shopping cart
6.990 kr

Paddelflytväst

I lager

Säker och funktionell paddelflytväst som passar vuxna och större barn. De vadderade axel- samt midjebanden går snabbt att justera så att västen passar både mindre (50 kg) och större personer (max 90 kg). Flytvästen har dragkedja som gör att det går snabbt att ta på/av västen.

Nollställ
Artikelnr: 76 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Skick: Ny produkt
Storlek: Unisex, one size 50-90 kg, justerbart omfång

Justerbar och rörlig paddelflytväst

Flytvästen är designad för paddling. Den stora rörligheten som finns för axlar och armar gör att man enkelt kan genomföra paddelrörelsen utan att västen skaver eller tar emot. Med åtta olika justeringspunkter på axlar och sidor ställer man in rätt storlek.

Funktionell

Paddelflytvästen är även försedd med två bröstfickor som är lättåtkomliga under paddelturen.  Reflexbanden samt den starka färgen bidrar till ökad synlighet när ljusförhållanden är sämre. Det yttre tyget är gjort i polyester (oxford 300D), vilket gör att västen torkar snabbt efter paddelturen.

Tips! – Flytvästen fungerar bra för alla säsonger. När det är kallt kan det vara smart att ha flytvästen innanför en större jacka. Då får man en luftficka som isolerar och värmer.

Mer information

Färg

Gul, Röd

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Paddelflytväst”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *