Shopping cart
599 kr

Transportvaggor som kajakhållare (inkl. spännband)

Betygsatt 4.67 av 5 baserat på 3 kundrecensioner
(3 kundrecensioner)
I lager

Kajakhållare i skum som används när du vill transportera kajaker på biltaket. Fästes snabbt på takräcket med ett enkelt tryck och sitter bra under hela transporten. Finns i två olika modeller som passar de flesta takräcken. Två spännband ingår i paketet.

Nollställ
Artikelnr: 42 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Skick: Ny produkt
Modell: Oval och rektangulär

Ska du lasta kajak på biltaket?

Detta är antagligen marknadens smidigaste och lättaste kajakhållare, varken verktyg eller skruvande behövs. När kajakhållarna sitter på plats kan kajaken lastas på bilen. Sedan spänns kajaken fast med två spännband och du är redo att åka. Kortare tid att lasta kajak betyder mer tid för paddling!

Passar de flesta takräcken

Om du har ett rektangulärt takräcke väljer du den kajakhållaren med rektangulär profil, för ett ovalt räcke väljer du den ovala profilen. Transportvaggans öppning är relativt flexibel, därför fungerar den ovala profilen även för takräcken som är något bredare än transportvaggans öppning. Kajakhållarna är gjorda i skum och det finns inga lösa delar.

De flesta typer av kajaker ligger tryggt och stabilt i kajakhållaren. I och med att den är platt i sin design, fungerar den även till bredare kajaker. Kajakhållaren i skum har en stötdämpande effekt och är varsam mot både kajak och takräcke.

Våra kajaker och de flesta andra modeller lastas bäst med sittbrunnen uppåt.

Om du vill lasta två kajaker i bredd men har ett väldigt smalt takräcke (under 110cm) kan du enkelt kapa en liten bit av kajakhållaren utan att förlora funktionalitet.

Tips! - När kajaken inte transporteras fungerar kajakhållarna utmärkt som kajakställ exempelvis när den ska läggas ner på marken eller i garaget.

Mer information

Vikt 0.2 kg
Profil transportvagga

Oval profil, Rektangulär profil

3 recensioner av Transportvaggor som kajakhållare (inkl. spännband)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Maria Kättström (verifierad ägare)

  2. Betygsatt 4 av 5

    Lars B. (verifierad ägare)

  3. Betygsatt 5 av 5

    Tony (verifierad ägare)

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *