Skip links

Work at Långholmen Kajak

Bli en del av vårt team

Att jobba med kajaker och kundservice vid vattnet i en idyllisk miljö tycker vi är det bästa som finns!

Ansök nu
Read more

Career

Jobba med oss på en fartfylld arbetsplats

Långholmen kajak har varje säsong ca 40 säsongsanställda och 5 helårsanställda som tillsammans jobbar med kajakuthyrning, guidade kajakturer, nybörjarkurser, eskimåvändningskurser, skolpaddlingar, försäljning, logistik, administration och marknadsföring.

Jobba på kajakuthyrning Stockholm
Kayak Rental Stockholm
Kayak Rental Stockholm
Daniel Nilsson
Samra Gonfa
Anton Lindell
Levi Szasz
Jessica Bergkvist

Team

Det här är Långholmen kajak-teamet

Vår personalstyrka är vår största tillgång. Tillsammans strävar vi mot att leverera bästa möjliga upplevelse för våra kunder. För att detta ska vara möjligt är det en självklarhet att vi har kul och trivs tillsammans på arbetsplatsen.

Ansök nu
    Bad Request:This endpoint has been retired

Lediga tjänster

Kayaking Course for Beginners

Säsongspersonal – kajakuthyrare

Vi är ofta i behov av extrapersonal, dvs glada, trevliga och starka ungdomar som kan rycka in vid tillfällen när det är extra högt tryck på kajakuthyrningen (maj-sept). Vi efterfrågar initiativtagande och sociala personer med stort hjärta för kundservice. Du vill ta dig an ett riktigt fysiskt jobb, du har inga problem att jobba under stress och du jobbar bra tillsammans med andra. Kommunicerar på ett pedagogiskt sätt samt talar flytande svenska och engelska. Du bör kunna arbeta både vardagar, kvällar och helger. Är du intresserad av att ingå i vår grupp av extrapersonal? Tveka inte att höra av dig! Skicka ett mail med ditt CV och personliga brev till [email protected].

Ansök

Heltidstjänst – Säljare

Vi söker nu en säljare som vill ingå i vårat försäljningsteam (helårstjänst). Du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice, du är noggrann, resultatdriven samtidigt som du är en lagspelare. Ett friluftsintresse och tidigare erfarenhet av kajakpaddling är ett plus. Är du intresserad och vill veta mer om denna tjänst? Skicka då ett mail ditt cv och personliga brev till [email protected].

Ansök

Gör din praktik hos Långholmen kajak

På Långholmen kajak tar vi gärna emot studenter som vill prova på att jobba hos oss under sin praktikperiod. Vi ser gärna att du går en utbildning inriktad mot turism, samt att du är serviceinriktad och gillar att arbeta fysiskt. Välkommen att skicka din intresseanmälan till [email protected].

Ansök