Skip links

Kajakvagnar

Vi på Långholmen Kajak erbjuder ett brett sortiment kajakvagnar som passar de flesta behov. Genom att använda en kajakvagn kan du snabbt och enkelt flytta kajaken till och från vattnet, vilket ger dig mer tid och energi att njuta av din paddling och du minimerar även risken att felbelasta ryggen. Det är enkelt att ta av däcken och vika ihop vagnarna vilket gör de enkla att förvara. Vår mindre modell går även att förvara i alla typer av packluckor så den är alltid till hands men aldrig i vägen. Behöver du tips om vilken kajakvagn som passar dig bäst? Ring oss på 08-740 05 05 så hjälper vi dig vidare.

Showing all 6 results

3 ANLEDNINGAR ATT KÖPA EN KAJAKVAGN

1. Ökad tillgänglighet

Med en kajakvagn kan du enklare ta med dig din kajak till platser som annars kan vara svåra att nå till fots, som avlägsna stränder eller andra svåråtkomliga platser. Om du ska använda din kajakvagn för att ta dig igenom ojämn/stenig terräng eller liknande underlag så rekommenderar vi generellt sett en större vagn med större däck som är mer stabil. En mindre vagn kan vara jobbigare att använda om underlaget är väldigt ojämnt men har i stället sina fördelar när det kommer till smidighet och förvaring. Genom att välja en kajakvagn som passar ditt behov minskar du risken för skador på din kajak men framför allt blir det bekvämare för dig som ska dra/transportera kajaken.

2. Enkel att transportera

Har du mer än 20 meter till vattnet från huset eller parkeringen och vill ut och paddla själv? Då är det smidigt att ha med en kajakvagn för att lättare transportera till och från bilen eller hemmet. Du sparar också tid och energi som du kan använda till paddlingen. Den mindre kajakvagnen kan du lätt ta isär och packa ner i packluckan på kajaken, medan EZ-vagnen vänder du enkelt upp och ner. De andra kajakvagns-modellerna kan du plocka isär och förvara där det finns plats.

3. Ergonomisk

En kajak är oftast otymplig att ha att göra med på egen hand när det kommer till transport, och för att minska risken för skador på både rygg och axlar är en kajakvagn ett mycket bra hjälpmedel. Genom att placera kajakvagnen centralt under kajaken minskar belastningen på dina armar och axlar och du kan med enkelhet dra kajaken dit du vill.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik