Skip links

Grönlandspaddel i kolfiber

2.499 kr

Havspaddelns Grönlandspaddel i kolfiber är en bekväm, smidig och lätt paddel. Tack vare den låga vikten och paddelns unika form är den mycket skonsam mot muskler, leder och senor. Paddeln passar därför perfekt för både kortare och längre turer. Paddelns längd är steglöst justerbar vilket innebär att den kan ställas in precis som du vill ha den!

Clear
SKU: 162

Description

Beskrivning:

Modell: Grönlandspaddel

Material: Kolfiber

Längd: 215-225 cm och 220-230 cm

Vikt: 600 gram

Bladyta: 680 cm2

 

Mjuk och Skonsam
En av grönlandspaddelns mest utmärkande egenskaper är att den är tyst och mjuk att paddla med. Jämfört med storbladiga paddlar så lägger nämligen grönlandspaddlar mindre belastning på enstaka muskler, leder och senor, tack vare dess skonsamma design. Resultatet blir att slitage och skador minskar och du orkar paddla längre. Av dessa anledningar väljer många med skador i axlar och handleder att byta till grönlandspaddlar, för att göra just paddlingen mer bekväm och behaglig.

Energisnål
Grönlandspaddlar är också lättare att paddla med jämfört med bredbladiga paddlar. Anledningen är att kraften fördelas över hela bladet, till skillnad från att centreras till paddelns ände. Paddeltagen blir därför mjukare, vilket gör att du orkar paddla längre innan du blir trött.

Mångsidig
En grönlandspaddel är inte specialiserad för en viss typ av paddling utan är väldigt versatil. Bladets form gör också att manövreringen av kajaken blir mer naturlig, då du inte behöver ha bladets vinkel och form i åtanke. Därför fungerar en grönlandspaddel i allt från trånga åar till skärgården.

Additional information

Weight 0.73 kg
Dimensions 110 × 30 × 8 cm
Storlek

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grönlandspaddel i kolfiber”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Review *

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik