Skip links

SUP-paddel kolfiber

3.490 kr

Havspaddelns justerbara SUP-paddel i kolfiber, perfekt för dig som vill få en lätt, smidig och läcker paddel i hög kvalité. Paddelns låga vikt och bladets form gör att den passar mycket bra för både tur och motionspaddling. Paddeln är tredelad och dess längd är justerbar mellan 175-227 cm. Den passar bra för både nybörjare och erfarna paddlare.

SKU: 159 Availability: Endast 3 kvar i lager

Description

Description

Skick: Ny produkt
Material: Kolfiber
Längd: 175-227 cm
Vikt: 630 g

Kolfiber
Fördelen med en paddel i kolfiber är dels den extremt låga vikten, men även materialets naturliga styvhet. Den låga vikten gör att paddlingen blir avsevärt mycket lättare, snabbare och även lite roligare. Materialets höga styvhet gör att paddeln inte viker sig när den dras under vattnet, vilket innebär att du som paddlare får ut mer kraft från varje enskilt paddeltag.

Portabel
Paddeln är tredelad vilket gör den enkel att transportera och förvara. Även om paddeln är tredelad behöver du inte oroa dig för att paddeln tar in vatten eller sjunker, utan alla spännen är vattentäta. Längden går att justera via ett av paddelns reglage och kan då ställas in mellan 175-227 cm, vilket innebär att denna paddel passar de flesta SUP paddlare!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUP-paddel kolfiber”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Review *

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik