Skip links

Flottör för kajak

299 kr

(6 customer reviews)

Tillsammans med flytväst och kajakpump är flottören ett av de populärare säkerhetstillbehören för kajakpaddlare. Vid behov fästs den enkelt på paddeln, blåses upp så den flyter och placeras i 90° mot kajaken som ett ’’stödhjul’’. Det gör att kajaken kommer bli betydlig stabilare vilket är en fördel vid uppgång från vattnet bland annat.

SKU: 79

Description

Skick: Ny produkt
Modell: Uppblåsbar flottör för kajak

Behöver jag en flottör?
En flottör hjälper till att stabilisera kajaken vid behov. Exempelvis om du vält med kajaken och ska klättra upp igen. Flottören underlättar uppgången då kajaken blir mer stabil. Tillbehöret kan också användas vid andra tillfällen när du gärna vill ha stabilitet, som när du justerar fotpedaler eller tar en fikapaus på vattnet!

Modell kommer i klargul färg och har reflexer på båda sidor för att synas bra i vattnet. I och med att den är justerbar passar den i stort sett alla paddelvarianter. Med hjälp av spännband och snöre sitter flottören bra på olika modeller.

Användning
Flottören är både smidig och lätt att använda! – Fäst flottören på ena paddelbladet och dra åt det nedre snöret. Blås in luft genom munstycket tills flottören är uppblåst. Använd sedan det sista spännet så flottören sitter på plats. Paddeln vinklas sedan lämpligast rakt ut från kajaken i en 90° vinkel. När du är klar, töms flottören snabbt på luft genom att du trycker in munstycket.

6 reviews for Flottör för kajak

 1. Daniel (verified owner)

 2. Jan-erik Weideman (verified owner)

 3. Jari (verified owner)

 4. Anonym (verified owner)

 5. Kristina E. (verified owner)

 6. Åke Florestedt (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Review *

0
  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomÅtervänd till butik