Skip links

Kayalite kajaklampa

799 kr

En kajaklampa som Kayalite är nästan ett måste för rutinerade nattpaddlare. Den tydliga ljuskällan som fästs på kajaken minskar drastiskt riskerna som kommer med paddling i mörkret. Du fäster enkelt lampan i något snöre, lina eller krok som finns på farkosten ovansida. Detta innebär att kajaklampan passar alla typer av kajaker och SUP:ar, oberoende av märke och modell!

SKU: 147 Availability: I lager

Description

Generella specifikationer
Höjd: 45 cm
Vikt: 370 gram

Mast
Material: ABS svart
Bas kudde: EVA skum
Bas diameter: 10 cm
Spänn kabel: Saltvatten resistent nylon

Lampan
Vattentäthet: IPX8
Djuptålighet: 300 meter
Lampa: 2 LED
Lampans livstid: 10,000+ timmar
Batterier: 3 AA batterier

Det finns inget som går att jämföra med spänningen av ett kajakäventyr i mörkret, och nu finns det äntligen en tålig och tillförlitlig produkt som hjälper dig att synas. Kayalite är en kajaklampa som inte liknar någon liknande produkt du tidigare sett!

Till skillnad från andra bärbara navigationsljus så är Kayalite praktiskt taget omöjlig att skada eller förlora till havs. Lampan är helt vattentät med vattentäthets betyget IPX8 och skulle du lyckas tappa kajaklampan under turen så flyter den snabbt upp till ytan, där den starka LED lampan gör att den alltid är lätt att hitta.

Kayalite fästs enkelt i valfri däckögla eller annat rep på kajakens ovansida. Det går även bra att spänna fast lampan direkt på ett bärhandtag eller något fritt spänne. Tack vare denna enkla montering passar kajaklampan perfekt på alla typer av farkoster, oavsett om du paddlar en vanlig kajak, en sit-on-top-kajak eller en SUP.

Hemligheten bakom Kayalite är den unika mastteknologin som låter den överkomma tidigare begränsningar som andra styva navigationslampor med sugproppsbaserade lösningar alltid dras med. En kabel på lampans insida ser till att alltid hålla masten upprätt samtidigt som detta garanterar att den inte av misstag lossnar eller bryts av på mitten.

Kayalite kommer med 2-led lampor, som ger en total livstid på över 10,000 timmar. Kajaklampan innehåller även från start 3 AA batterier som ger dig lampans första 100 aktiva timmar.

Kayalite fick även i mitten av 2020 utmärkelsen editörernas val i tidningen ”The Gear Hunt”. Där en oberoende undersökning gav kajaklampan kayalite det perfekta betyget 100/100. Läs mer om det here!

Additional information

Weight 0.2 kg
Dimensions 40 × 8 × 8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kayalite kajaklampa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Review *

You may also like…

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik