Skip links

Neoprenkapell

999 kr

(1 customer review)

Kapellet är ett kajaktillbeör som är nästintill lika självklart som paddeln och flytvästen. Detta vattentäta och bekväma neoprenkapell träs runt sittbrunnen och hindrar vatten från att komma in i kajaken under paddelturen. Passar alla våra kajaker och många andra modeller.

Passar bland annat Eskimå, Viggen, Triton och Sarek.

Clear
SKU: 74 Availability: I lager

Description

Skick: Ny produkt
Midjestorlek: L, midjemått 70-100 cm
Sittbrunnsstorlek: Small passar Eskimå & Sarek, Large passar alla andra modeller.

Varför ska jag ha ett neoprenkapell?

Ett neoprenkapell för kajaken är bekvämt och praktiskt. Du tar på dig kapellet innan du kliver i kajaken, drar upp det till midjan, sätter dig sedan i kajaken och spänner fast kapellet runt sittbrunnen. Förutom att hindra vatten att ta sig in, hjälper det till att hålla värmen i kajaken. Dessutom minskas luftmotståndet när du paddlar i motvind då sittbrunnen inte fångar upp vinden.

Slitstark neopren

Detta kapell är gjort i neopren och har en slitstark design. Samma material som också ofta används till våtdräkter bidrar till att kapellet sitter bekvämt. Längst fram finns en stor ögla som används för att dra loss kapellet (tex vid kapsejsning).

Neoprenkapellet fungerar lika bra att använda under den varma sommaren som till den kyligare vintern. Kapellets spända design gör att vattenpölar inte lägger sig i knät utan istället rinner av direkt. Det flexibla materialet gör att det passar de flesta sittbrunnar och kajakmodeller.

Additional information

Weight 0.2 kg
Dimensions 15 × 30 × 10 cm
Storlek

,

1 review for Neoprenkapell

  1. Anonym (verified owner)

    Bra produkt till ett bra pris

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Review *

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik