Fortsättningskurs hos Långholmen kajak med landslagskanotisten Nils Toresson

- Har du provat på paddling och vill lära dig mer?
- Vill du ta nästa steg i din paddling?
- Känner du precis som oss att paddling är fantastiskt och du vill fördjupa din kunskap och teknik?

Det spelar ingen roll om du har paddlat en eller hundra gånger, det här är kursen är för dig som vill utvecklas! Med små grupper och med olika teknikfokus för varje gång så är det ett unikt tillfälle att bli coachad just för dina förutsättningar samt ambitioner.


  • Individuella samtal

  • Direkt feedback

  • Träning i grupp

  • Fin paddelmiljö med utgångspunkt Långholmen

  • Havspaddeln-kajaker, paddel och flytväst finns
    på plats

  • Snack om träning och utrustning för paddling
Nils Toresson är aktiv elitkanotist och har tävlat för landslag på såväl EM och VM i grenen kanotmaraton, han har även SM - guld i både kanot och Surfski. Han har hållit i flertalet kurser och lektioner för kanotister av olika rang och arbetade hos oss även förra sommaren. Till vardags utbildar han sig till lärare på Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm.

Kurserna kommer starta i maj månad, tisdagskvällar med start klockan 18 och pågå i cirka 2 timmar. Grupperna kommer bestå av max 5 personer, så passa på att boka i god tid! Bokning sker här på hemsidan. Kom ihåg att bokningen är bindande. Passen kommer ha ett varierat innehåll med allt ifrån turer runt Kungsholmen till kortare mer intensiva pass. Ett nytt teknikfokus kommer också dyka upp inför varje tillfälle. Det du behöver ta med är bekväma kläder, ombyte om du blir blöt och vattenflaska!

Pris inklusive kajak, paddel och flytväst, 690 :-

Möjlighet för en privatlektion finns också. Tid och plats efter önskemål. Och sedermera ett prisförslag. Kontakta Nils på [email protected]

Känner du att du är helt ny? Vi har även kajakkurs för nybörjare hela sommaren!


(inga aktiviteter i dagsläget)