Skippa länkar

Frakt och leverans

Kajakleverans med DHL
Våra kajaker levereras hem till dörren till den angivna adressen i din beställning. Tyvärr är det inte möjligt att välja specifik dag och tid för leverans. När din kajak har ankommit till DHLs lokala terminal kommer du bli aviserad och får välja dag och tid för leverans. Du får vanligtvis 2-3 alternativ att välja mellan. DHL levererar måndag till fredag kl 09.00 – 17.00. För en sändning som efter avisering kvarligger på terminalen, t.ex. för att du inte tar emot godset, tar DHL ut en avgift per sändning och kalenderdag från och med dag 4 efter avisering. Denna kostnad debiteras dig som köpare i efterhand.

Vid leveranstillfället
När DHL levererar din kajak är det viktigt att du tar bort emballaget helt och kontrollerar försändelsen noga INNAN du accepterar försändelsen. Vid eventuella transportskador ska dessa fotograferas och dokumenteras. Det är också viktigt att chauffören tar bilder och noga dokumenterar detta på fraktsedeln.

I de fall som en fraktskadad kajak godkänts genom underskrivande av fraktsedeln frånsäger sig Långholmen kajak allt ansvar för skadan. Detta gäller även om emballaget är helt då det kan finnas dolda transportskador.

Om din kajak är transportskadad är det viktigt att du inte tar emot den av chauffören samt att du sänder in en skriftlig reklamation till oss tillsammans med bilder, både med och utan emballage.
Reklamationsanmälan ska skickas till [email protected] inom 3 dagar.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik