Skip links

Havspaddeln Alaska glasfiberkajak

10.990 kr

Havspaddeln Alaska är framtagen för dig som vill ha en högkvalitativ glasfiberkajak i snygg finish där fart och stabilitet kombineras på bästa sätt. Alaskas långa vattenlinje optimerar kursstabiliteten och skrovets förlåtande design får även den mindre erfarne paddlaren att känna sig stabil.

Passar dig som väger mellan 70-100 kg.

SKU: 16 Tillgänglighet: Slut i lager

Description

Skick: Ny produkt
Modell: Havskajak
Längd: 505 cm
Bredd: 55 cm
Vikt: 24 kg
Maxlast: 170 kg
Material: Glasfiber

Stabilitet och fart

Alaska är en stabil havkajak i glasfiber som passar både nybörjare och den mer erfarne paddlaren. Den låga vikten och skrovets utformning gör att du får upp bra fart. Alaska har en lång vattenlinje vilket gör kajaken väldigt kursstabil. Denna glasfiberkajak är ett bra val för den som vill ha en balanserad kombination mellan fart och stabilitet.

Exklusiva detaljer

Kajaken passar lika bra i skärgårdsmiljö som i lugnare insjövatten. Den rymliga sittbrunnen och behagliga sitsen gör att du sitter bekvämt även under längre kajakturer.

Alaska har en stilfull design och många praktiska fördelar. Utrustad med marknadens mest exklusiva fotpedalsystem SmartTrack, gör att du snabbt kan justera avståndet till fotpedalerna. Rodret går enkelt att fälla upp och ner under paddelturen. Med däckslinorna på kajakens ovansida kan du enkelt spänna fast extra packning, vattenflaskan eller kajakpumpen.

Rymliga packutrymmen

Alaska är utrustad med två rymliga packutrymmen så att du får med packning för längre turer på vattnet. Det finns även en liten och lättillgänglig packlucka precis framför sittbrunnen där du kan förvara mindre prylar, som mobiltelefonen.

För och akter är försedda med bärhandtag för en smidig förflyttning på land. I och med att Alaska är en lättare modell kan de flesta bära den på egen hand.

Additional information

Vikt 24 kg
Dimensioner 505 × 55 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Havspaddeln Alaska glasfiberkajak”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

Du kanske också gillar...

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik