Skippa länkar

Barnkajak Havspaddeln Mini

5.990 kr 3.490 kr

(3 kundrecensioner)

Det ska vara roligt och enkelt att lära sig paddla kajak.

Nu kan du köpa vår populära barnkajak Havspaddeln Mini till OUTLET-pris, helt ny. Kajaken passar för yngre barn vid paddling i lugna vatten. För extra stabilitet fästs enkelt den medföljande outriggern (”stödhjulen”) på kajaken för att ge barnet en trygg start i kajaklivet. När barnet har övat upp sin balans och känner sig trygg kan outriggern enkelt tas bort.

Utmärkt första kajak för barn som vill lära sig att paddla på ett roligt och tryggt sätt.

Rek nypris: 5990 inkl outrigger och paddel

OUTLET-pris: 3490 kr inkl outrigger och paddel

Rensa val
SKU: 115

Beskrivning

Havspaddeln Mini är en lättanvänd och lekfull barnkajak som passar barn mellan 5-10 år. Kajaken är en kort modell med låg vikt, endast 9 kg. Det gör att den är väldigt lättmanövrerad, stabil och trygg. Kajaken är utrustad med en outtrigger som gör att kajaken är nästintill ovältbar. Den medföljande paddeln är lätt och lagom lång för paddling i denna kajak. Kajaken är på grund av sin korta längd (250 cm) mycket lätt att förvara och hantera. Havspaddeln Mini passar perfekt om man vill ge sig ut på en paddlingstur hela familjen tillsammans. Det är en lättanvänd och rolig kajak för barn som vill lära sig att paddla.

Specifikationer:
Längd: 250 cm
Bredd: 50 cm
Vikt: 9 kg
Maxkapacitet: 63 kg
Material: Polyeten

Additional information

Vikt9 kg
Dimensioner250 × 50 × 30 cm
Färg

, ,

3 recensioner av Barnkajak Havspaddeln Mini

 1. Erik M. (verifierad ägare)

 2. Hanna (verifierad ägare)

  Perfekt barnkajak för små nybörjare!

 3. Doktorn

  Beställde två st på en torsdag och fick hämta kajakerna dagen efter på DHLs lager 100 mil från Stockholm. Otroligt snabb leverans! Fick hem kajakerna och de var klart över förväntan. Fin kvalitet och slutfinish!

  De var väldigt stabila. Knappt värt att sätta på den medföljande flottören men innan barnen simmar bra får den nog sitta kvar. De har ett lastnät fram och ett litet vattentätt packutrymme bak som barnen kan ha fika i. Medföljande paddel är helt ok och passar bra för de mindre barnen.

  Ett litet minus är att packutrymmet kan inte användas med flottören på men det finns ju alltid nätet fram om de vill ha med sig något. Mina barn lärde sig paddla dem på första försöket och efter andra gången har det gått riktigt bra! Full poäng från en erfaren paddlarpappa.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Recension *