Skip links

Havspaddeln Svalbard plastkajak

11.490 kr

Havspaddeln Svalbard är en stabil plastkajak som passar för både korta och långa turer. Med stora packutrymmen, skön sits och lättmanövrerat roder tar Svalbard dig ut i lite stökigare vatten utan problem. Passar nybörjaren och dig som vill ha en större sittbrunn.

Passar dig som väger mellan 60-120 kg.

SKU: 17 Tillgänglighet: Slut i lager

Description

Skick: Ny produkt
Modell: Havskajak, stabil
Längd: 440 cm
Bredd: 63 cm
Vikt: 26 kg
Maxlast: 140 kg
Material: 3-lagers Polyetenplast
Volym packluckor: Främre; 50 liter, bakre; 65 liter
Sittbrunn yttermått: 86 x 53 x 33 cm
Sittbrunn innermått: 82 x 45 x 30 cm

Stabilt och tryggt

Denna kajak är en av våra stabilaste modeller. Svalbard är en bred kajak (63 cm) med den bredaste punkten vid sittbrunnen. Tack vare sin platta botten går Svalbard inte så djupt i vattnet och är därför relativt lättdriven.

Med 3 lagers polyetenplast är Svalbard en slitstark kajak. Detta är en kajak med lång livslängd och minimalt underhåll. Mindre stötar är ingen fara vilket kan vara bra för den som planerar längre turer med många landstigningar.

Bekväm och stor sittbrunn

Havspaddeln Svalbard har en mjuk och skön sits med ett tillhörande ryggstöd som går att justera. Sittbrunnen är stor, därför passar kajaken bra för större/bredare personer. Rörligt utrymme för benen gör dels att man sitter bekvämt och dels att man paddlar med en mer avslappnad paddelföring.

Enkel manövrering

Svalbard är en kortare kajak (440 cm) som är enkel att styra, antingen via rodret som lätt kontrolleras med fotpedalerna, eller med hjälp av paddeln. Fotpedalerna går att justera till olika avstånd. Kajaken passar bra även i stökigare vatten som tex i skärgården.

Lättillgänglig packlucka

Centrerad framför sittbrunnen finns en packlucka med skruvlock som nås enkelt under paddelturen. Här kan du förslagsvis förvara telefon, frukt eller mindre prylar. Bakom sittbrunnen har Svalbard även ett extra utrymme för packning som tål vatten. Här förvaras lämpligen vattentäta packpåsar.

Det finns spännremmar ovanpå kajaken där du kan fästa eventuell extra paddel. Vid aktern och fören finns två större packluckor som är praktiska under den längre paddelturen.

Additional information

Vikt 26 kg
Dimensioner 440 × 63 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Havspaddeln Svalbard plastkajak”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

Du kanske också gillar...

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik