Skip links

Möhippa/Svensexa med kajak- eller SUP-paddling

Kajakpaddling har blivit ett väldigt populärt sätt att starta sin möhippa/svensexa på. I kajakerna kan gruppen börja dagen i lugna vatten och i rogivande, idylliska omgivningar och ladda upp med energi för dagens kommande utmaningar.

Hos Långholmen kajak kan man hyra stabila kajaker som även de helt oerfarna paddlarna sitter tryggt i, och paddla runt i centrala Stockholm i mysiga kanaler bland träbåtar och segelbåtar.

Vid en möhippa/svensexa med kajakpaddling träffas gruppen ofta en stund innan avtalad paddeltid för att ta emot utrustning av vår personal, samt för att ta det ”obligatoriska” gruppfotot.

Efter en kort säkerhetsgenomgång och lite tekniktips från vår personal, får ni hjälp att komma ner i kajakerna och att ställa in fotpedalerna.

Därefter paddlar ni iväg en rutt som är lämplig för dagens förhållanden. Vilken rutt ni ska välja får ni tips om på plats (eller kolla våra förslag här). Vanligtvis blir det en tur runt Årsta holmar, alternativt runt Långholmen och Reimersholme.

Vissa grupper paddlar hellre Stand Up Paddleboards, vilket Långholmen kajak också kan erbjuda.

Kontakta oss på [email protected] för prisuppgift och lediga datum, alternativt boka in er grupp direkt här på hemsidan.

Leave a comment