Skip links

Event

Nattpaddling i Stockholm

Vår nattpaddling bjuder på en alldeles unik upplevelse där du glider fram genom Stockholmsnatten i skenet av stadens upplysta skyline.

Läs mer
Nattpaddling
Turens höjdpunkter:

Solnedgången från vattnet

Glid fram ljudlöst i Stockholmsnatten

Se Stockholms "skyline"

Utforska Stockholmsnatten

Att uppleva Stockholm från vattnet är lika vackert oavsett om du väljer att paddla på dagen eller natten. Vår nattpaddling bjuder på en alldeles unik upplevelse där du glider fram genom Stockholmsnatten i skenet av stadens upplysta skyline.

Den tre timmar långa turen via Essingesundet tar oss bort från staden till de mer naturnära områdena, vilket ger oss chansen att höra de nattaktiva djuren som bor kring Mälaren. Den här turen är för dig som söker det lilla extra, och vill få ut det absolut bästa av din kajakpaddling. När många andra kajakuthyrare stänger, öppnar vi upp för att du ska få ett exklusivt äventyr. Nattpaddlingen passar för dig som har paddlat någon gång förut och känner dig trygg i kajaken.

Pris: 890 kr inklusive all utrustning.
OBS! Det är viktigt att du har med dig någon form av lampa.

För alla turer gäller:

• Antal deltagare: max 10 pers, minst 2 pers
• Maxvikt: 130 kg
• Simkunnighet är ett krav

Kundutlåtanden
Karta

Hitta rätt och förbered dig

Turen startar vid vår uthyrning på Långholmen. Alstaviksvägen 3 är adressen, med parkering på Långholmen camping intill oss. Kom gärna 10 minuter innan för att checka in och förbereda med utrustning.

Varmt välkomna!