Skippa länkar

Event

Nattpaddling i Stockholm

Upplev Stockholm från vattnet – på natten! Det är en spännande och unik upplevelse att stillsamt glida fram på vattnet i Stockholmsnatten.

Boka nu
Läs mer
Nattpaddling
Turens höjdpunkter:

Solnedgången från vattnet

Glid fram ljudlöst i Stockholmsnatten

Se Stockholms "skyline"

En unik upplevelse av Stockholm

Söker du en annorlunda, spännande men samtidigt rofylld upplevelse? Då har du hittat rätt!

Vår nattpaddling bjuder på en alldeles unik upplevelse där du får glida fram i Stockholmsnatten, på det mörka och stilla vattnet.

Hur går det till?

När du anländer till Långholmen kajaks uthyrning hjälper vi dig med att få rätt utrustning. Vi går igenom lite paddlingsteknik och har en säkerhetsgenomgång, samt delar ut ljuskällor. När alla är redo kommer vår guide att ta gruppen ut på Mälaren för att se solnedgången från kajakerna. Vi paddlar sedan genom skymningen till dess att mörkret lags sig och månen kommer fram. Den tre timmar långa turen kommer via Essingesundet att ta oss bort från staden till mer naturnära områden. Det ger oss chansen att höra de nattaktiva djuren som bor kring Mälaren. Den här turen är för dig som söker det lilla extra, och vill få ut det absolut bästa av din kajakpaddling. När många andra kajakuthyrare stänger, öppnar vi upp för att du ska få ett exklusivt äventyr.

Nattpaddlingen passar för dig som har paddlat någon gång förut och känner dig trygg i kajaken. (Vill du öva upp dig innan – ta gärna en nybörjarkurs eller kom och hyr en kajak vid ett par tillfällen, så lär du dig snabbt grunderna!)

Ett tips är att ta med vattenflaska, något enkelt att äta, en varm tröja/jacka och ett extra ombyte.

Pris: 690 kr inklusive all utrustning
Tid: Kl. 21.00-00.00
Datum: 31/7, 7/8
Plats: Start på Långholmen kajaks uthyrning
Antal deltagare: Max 8, minst 2
Krav: Simkunnighet, 18+ år eller i målsmans sällskap

Boka nu
Kundutlåtanden

Boka nu

Karta

Hitta rätt och förbered dig

Turen startar vid vår uthyrning på Långholmen. Alstaviksvägen 3 är adressen, med parkering på Långholmen camping intill oss. Kom gärna 10 minuter innan för att checka in och förbereda med utrustning.

Varmt välkomna!