Skip links

Övriga tillbehör

Utöver de vanliga tillbehören så som paddlar, flytvästar och kapell så säljer vi på Långholmen kajak även övriga tillbehör. Kanske behöver du en kajaklampa, en flottör, en kajakpump eller kanske ett paddelkoppel (paddle leash)? Det kan vara lätt att glömma bort de andra tillbehören, men som kan vara nog så viktiga för att du ska få en så trevlig paddelupplevelse som möjligt. Inte minst ur säkerhetssynpunkt. Vill du få tips och råd om vilka övriga tillbehör som kan passa för dig och dina behov är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-740 05 05 så hjälper vi dig.

Showing 1–12 of 15 results

Övriga tillbehör som du kan tänkas behöva

Kajakpump

Om du får in vatten i sittbrunnen på kajaken när du paddlar så kan det vara skönt att ha en kajakpump när till hands för att pumpa ut vattnet.

Flottör

En flottör är ett bra hjälpmedel om då den hjälper till att stabilisera kajaken vid behov. Exempelvis om du vält med kajaken och vill komma i den igen. Den kan även användas vid andra tillfällen när du vill ha stabilitet på vattnet.

Paddle leash

Med ett paddelkoppel har du alltid din paddel nära till hands. Om du mot förmodan skulle tappa din paddel så flyter den inte i väg, utan du kan snabbt fånga upp den igen och fortsätta paddla.

Vattentäta påsar

Är perfekt att ha med på både längre och kortare turer. Här kan du packa alla saker som du vill hålla torra under paddlingen såsom mobiltelefon, plånbok och kläder.

Kajakvagn

Kajakvagnen är bra när du vill förflytta din kajak på land på ett enkelt sätt. De stora och hjulen gör det enkelt att flytta kajaken över såväl släta asfaltsvägar som över ojämna skogsstigar.

Boatroller – Kajaklastare

En boat roller är praktisk om du ofta paddlar ensam och enkelt vill kunna lasta kajaken på din bil på egen hand. Dessutom undviker du på så vis både tunga och svåra lyft.

Kajaklampa

En kajaklampa är nästan ett måste för rutinerade nattpaddlare. Lampan som fästs på kajaken eller SUPen minskar drastiskt riskerna som kommer med paddling i mörker.
0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik