Frakt och leverans

Vi samarbetar med transportföretagen DHL och PostNord. Våra kajaker och glasfibersupar skickas med DHL medan tillbehör och uppblåsbara supar skickas med PostNord. Leveranstiden är normalt 3 – 5 dagar. Om en produkt har en avvikande leveranstid finns det angivet vid respektive produkts beskrivning.

DHL
Kajak/Glasfiber SUP

Pris
990:-/styck

PostNord
Uppblåsbar SUP/Kajak
Tillbehör

Pris
249:-
129:-

Leverans med DHL

Våra kajaker levereras hem till dörren till den angivna adressen i din beställning. Vi på Långholmen kajak försöker styra leveransdatum i den mån vi kan, för att det ska passa dina önskemål. När din kajak har ankommit till DHLs lokala terminal kommer du bli aviserad och får välja dag och tid för leverans. DHL levererar måndag till fredag kl 09.00 – 17.00 och du får vanligtvis 2-3 alternativ att välja mellan. OBS – till vissa postnummer levererar DHL bara ett fåtal dagar i veckan. För en sändning som efter avisering kvarligger på terminalen, t.ex. för att du inte tar emot godset, tar DHL ut en avgift per sändning och kalenderdag från och med dag 4 efter avisering. Denna kostnad debiteras dig som köpare i efterhand.

Vid leveranstillfället med DHL

När DHL levererar din kajak är det viktigt att du kontrollerar kajaken noga innan du accepterar leveransen. Vid eventuella transportskador ska dessa fotograferas och dokumenteras. Det är också viktigt att chauffören tar bilder och noga dokumenterar detta innan du skriftligen godkänner leveransen.

I de fall där leveransen godkänts av en fraktskadad kajak utan att skadan dokumenterats av chauffören frånsäger sig Långholmen kajak allt ansvar för skadan.

Det är viktigt att du efter kvittering avemballerar kajaken direkt och ser efter så att det inte finns några dolda transportskador. Transportskador kan uppstå även om emballaget är helt.

För att reklamera en transportskada så sänder du in en skriftlig reklamation till oss tillsammans med bilder, både med och utan emballage. Reklamationsanmälan ska skickas till info@langholmenkajak.se inom 3 dagar från leveransmottagandet.

Leverans med PostNord

Försändelserna som skickas med PostNord kommer att levereras till ett ombud nära dig. Ej uthämtade paket skickas tillbaka till Långholmen kajak efter 7 dagar.

Om din vara är skadad eller felaktig så måste du reklamera produkten till oss på Långholmen kajak inom skälig tid (14 dagar). Det gör du enklast genom att skicka ett mail med beskrivning och bilder till info@langholmenkajak.se.