Hyra Kajak Stockholm

5396 Verifierade recensioner

Hyra kajak hos Långholmen kajak

Långholmen kajak vill göra det möjligt för alla att se Stockholm från sin vackraste sida – från vattnet! Vid vår kajakuthyrning i Stockholm kan du hyra kajak oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat förut. Det natursköna området och det lugna vattnet kring Långholmen, Reimersholme och Södermalm, är den ideala platsen för kajakpaddling. Att hyra en kajak och utforska Stockholms innerstad från vattnet är en fantastisk upplevelse, såväl för oerfarna som för erfarna paddlare.

Långholmen kajaks kajakuthyrning ligger beläget i lugna och fridfulla Pålsundskanalen. Detta är bästa möjliga startplats för dig som aldrig har paddlat förut, med minimalt med vind och inga vågor. Höjdpunkterna vid en paddeltur hos oss brukar vara den fridfulla miljön med vackra lövträd och träbåtar i Pålsundkanalen, och de fantastiska vyerna över Gamla stan, Stadshuset, norr mälarstrand och Essingeöarna. Vår trevliga och serviceinriktade personal hjälper dig med utrustningen, ger tips på paddelrutt efter dagens väderförhållanden, samt instruerar dig i säkerhet och paddelteknik innan turen startar. Vi erbjuder stabila och lättpaddlade kajaker, för att göra paddelturen så lättsam som möjligt. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå, ska känna sig trygg i sin hyrkajak.

Vad ingår i kajakhyran?

Hos oss på Långholmen kajak ingår alltid följande i priset när du hyr kajak – kajak, flytväst, paddel, kapell (stänkskydd) och karta. Den som vill kan välja att lägga till en vattentät packpåse att lägga vattenkänsliga ägodelar i.

Hur går det till?

Du kan antingen hyra via vår hemsida eller komma förbi oss nere på uthyrningen. Om du hyr kajak via hemsidan så går allt smidigt och enkelt när du kommer på plats. Du är dessutom säker på att vi har lediga kajaker när du vill ut och paddla. Du checkar in hos personalen, lämnar dina saker på vår hylla, sedan hjälper vi dig att hitta rätt utrustning.

När du är redo för paddelturen får du en kort genomgång av vår personal i säkerhet och paddelteknik. Därefter hjälper vi dig ner i kajaken och hjälper dig ställa in fotstöden. Sedan är det bara att glida ut på det fridfulla vattnet. När paddelturen är slut hjälper vi dig komma upp ur kajaken och tar hand om all utrustning, medan du kan sträcka på benen och koppla av med en glass i solen.

KUNDUTLÅTANDEN

"Smidigt mottagande, kunnig personal som har koll på väder och vind. Härliga vyer. Sammantaget en riktig fin upplevelse

Lisa M

KUNDUTLÅTANDEN

"Vill gärna rekommendera Långholmens kajak. Så trevlig personal, fina kajaker o sagolikt vacker miljö att paddla i!"

Christel E

KUNDUTLÅTANDEN

"Guiden var utmärkt och staden är ännu vackrare från vattnet, om det är möjligt. Ett bra sätt att bli aktiv och få en unik upplevelse."

Rebecca

KARTA

Hitta rätt & förbered dig

All uthyrning startar på Långholmen intill Pålsundskanalen. Närmaste adress är Alstaviksvägen 3, parkering finns på Långholmen camping. Närmaste tunnelbana är Hornstull och tar du buss kan du åka till Högalidsgatan (buss 4) eller Bergsunds strand (buss 54 & 66).

Var på plats minst 10 minuter innan utsatt tid för att checka in och förbereda din utrustning. Varmt välkommen!

Kurser & Event