Skippa länkar

Event

Prova-på-paddling

Under några kvällar i maj erbjuder vi på Långholmen kajak prova-på-paddling där du har möjlighet att ta med dig en vän och paddla 2 personer till priset av 1!

Boka nu
Läs mer
Prova på paddling
Höjdpunkter:

En trygg första upplevelse av paddling

Paddla 2 betala för 1

Få värdefulla tips av en instruktör

Lär dig något nytt!

Prova på att paddla tillsammans med instruktör

Under maj har du möjlighet att prova på att paddla hos oss tillsammans med en erfaren instruktör. Kommer ni två stycken behöver ni bara betala för en. Prova-på-paddlingen passar för dig som aldrig paddlat förut och vill lära dig grunderna eller för dig som paddlat förut och vill fräscha upp minnet.

Under prova-på-paddlingen får du lära dig grunderna i kajakpaddling, så som hur man stiger i/ur kajaken, paddlingsteknik, säkerhet, vilka regler som gäller till sjöss osv. Vi börjar tillsammans på land för att sedan kliva ner i kajakerna och komma ut på vattnet. I vattnet börjar vi med att lära känna kajaken genom att paddla framåt, bakåt och svänga. När du känner dig bekväm med det gör vi några teknikövningar, innan vi paddlar en lugn tur runt Långholmen tillsammans.

Pris: 250 kr/pers (ord. pris 490 kr), inklusive all utrustning
Tid: Kl. 18-20
Datum: 19/5, 21/5, 26/5, 28/5
Plats: Start på Långholmen kajaks uthyrning
Antal deltagare: Max 10, minst 2
Maxvikt: 130 kg
Krav: Simkunnighet, 18+ år eller i målsmans sällskap

Boka nu
Kundutlåtanden

Boka nu

Karta

Hitta rätt och förbered dig

Turen startar vid vår uthyrning på Långholmen. Alstaviksvägen 3 är adressen, med parkering på Långholmen camping intill oss. Kom gärna 10 minuter innan för att checka in och förbereda med utrustning.

Varmt välkomna!