Skip links

Tillbehörspaket

På Långholmen kajak erbjuder vi olika tillbehörspaket för kajakpaddling till förmånliga priser. Oavsett om du väljer att köpa ett Bas-paket, Standard-paket eller Premium-paket så innehåller dom alla en paddel, ett kapell och en flytväst. Flytvästen kommer från Baltic och är CE-märkt och klassificerad 50N. Paddlar och kapell kommer från vårat eget varumärke Havspaddeln. Har du frågor om de olika paketen är du välkommen att kontakt oss på 08-740 0 05 eller [email protected].

Showing all 6 results

Vilket tillbehörspaket ska jag välja?

Bas

Paketet är ett bra grundpaket som innehåller både en aluminiumpaddel, en paddelflytväst och ett nylonkapell. Paddeln är tvådelad men har en fast längd på 220 cm eller 210 cm.

Standard

Paketet innehåller en tvådelad, justerbar paddel i glasfiber, en paddelflytväst samt ett kapell. Välj mellan ett kapell i nylon eller neopren beroende på vad som passar dig bäst. Ett nylonkapell fungerar mer som ett stänkskydd medan ett neoprenkapell är mer vattentätt.

Premium

Premiumpaketet är vårt mest exklusiva paket. Då ingår en tvådelad, justerbar paddel i kolfiber, en paddelflytväst och ett neoprenkapell.

Fiskekajak

Detta tillbehörspaket är speciellt framtaget för att passa våra fiskekajaker. I paketet ingår en tvådelad aluminiumpaddel, en paddelflytväst och ett vadderat säte.
0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik