Skip links

Safe Corsair 12′

8.990 kr

Corsair 12’ – en snabb och smidig SUP

Corsair 12’ är en uppblåsbar SUP designad för att passa den som vill utforska vattnen på den snabbaste typen av SUP. Brädan är 365 cm lång och 76 cm bred vilket gör den utmärkt för paddling i hög hastighet under långa sträckor.

Denna SUP lämpar sig utmärkt för såväl korta som långa turer. Trots sin bredd är brädan stabil och mycket styv. Detta ger även brädan ett bra glid i vattnet och med 3 fenor får man en utmärkt kursstabilitet.

SKU: 98 Tillgänglighet: I lager

Description

Skick: Ny produkt
Model: Corsair 12’ – Touring
Längd: 365 cm
Bredd: 76 cm
Tjocklek: 15 cm
Volym: 306 liter
Vikt: 13 kg
Maxlast: 120 kg

Högre hastighet och långa sträckor

Corsair 12’ är en SUP designad för den som vill ha möjlighet att enkelt kunna utforska vattnen i högre hastighet. Dess bredd och längd ger brädan ett utmärkt glid i vattnet vilket gör att denna SUP passar mycket bra för även de längsta turerna.

Uppblåsbar

Corsair 12’ är en uppblåsbar SUP vilket gör den mycket smidig att rulla ihop bära med sig till olika platser i den medföljande väskan. En pump följer med vid köp och det tar inte mer än 5 minuter att fylla brädan med luft. Brädan kan förvaras antingen uppblåst eller tömd.

Tillbehör

Med köp av en SUP följer alltid ett antal tillbehör: pump, ryggsäck, lagningskit, tryckmätare och fena.

Ryggsäcken gör det lätt att packa ner brädan och ta den med sig. Det tar endast 5 minuter att pumpa upp brädan med den medföljande pumpen och tryckmätaren gör det lätt att hålla koll på brädans tryck. Lagningskittet innehåller det mest nödvändiga om problem skulle uppstå. Brädan har 3 fenor för optimal kursstabilitet i alla typer av vatten

Additional information

Färg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Safe Corsair 12′”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik