Skip links

Safe Easy Ride 9’6″

7.990 kr

Easy Ride 10’6” – en allsidig SUP

Easy Ride 10’6” är en uppblåsbar SUP designad för att passa alla behov. Den glider lätt och snabbt i lugna vatten samtidigt som den är lätt att manövrera bland vågorna. Med en bredd på 82 cm och en tjocklek på 15 cm får brädan bra stabilitet och flytkraft vilket gör denna SUP perfekt för de allra flesta.

Detta är en SUP för hela familjen. Tjockleken och volymen på 265 liter gör att denna SUP är mycket styv och stabil. Den passar lika bra för yoga som för vardaglig paddling. Easy Ride 10’6” är en allround SUP, perfekt för allt ifrån träning till långa och korta paddlingsturer i alla möjliga förhållanden.

SKU: 99 Tillgänglighet: I lager

Description

Skick: Ny produkt
Model: Easy Ride 10’6″ – Allsidig/Allround
Längd: 320 cm
Bredd: 82 cm
Tjocklek: 15 cm
Volym: 265 liter
Vikt: 10,4 kg
Maxlast: 140 kg

Stabil och mångsidig

Easy Ride 10’6” är en mångsidig SUP som passar de flesta. Den goda stabiliteten gör denna SUP perfekt för såväl Yoga som för längre och kortare paddlingsturer. De 3 fenorna gör även att brädan är mycket kursstabil i alla typer av vatten.

Uppblåsbar

Easy Eide 10’6” är en styv och stabil uppblåsbar SUP vilket gör den mycket smidig att rulla ihop bära med sig till olika platser i den medföljande väskan. En pump följer med vid köp och det tar inte mer än 5 minuter att fylla brädan med luft. Brädan kan förvaras antingen uppblåst eller tömd.

Tillbehör

Med köp av en SUP följer alltid ett antal tillbehör: pump, ryggsäck, lagningskit, tryckmätare och fena.

Additional information

Färg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Safe Easy Ride 9’6″”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik