Skip links

Safe Lotus 9’6″

6.990 kr

Lotus 9’6” – en mångsidig SUP perfekt för yoga

Lotus 9’6” är en uppblåsbar SUP som är mycket mångsidig med fokus på stabilitet. Det är en allroundbräda designad för att passa bra under alla typer av aktiviteter från yoga till vardaglig paddling i alla typer av vatten.

Denna SUP är designad med stabilitet och kontroll i åtanke för att paddlingen ska bli enkel och rolig på såväl platt vatten som i små och medelstora vågor. Brädans bredd och stabilitet gör den även perfekt för Yoga och annan träning. Dessutom är Lotus 9’6” en bräda av mindre modell och väger endast 8,5 kilo vilket gör den perfekt för den som vill ha en bräda som är mycket smidig att ta med sig överallt.

SKU: 100 Tillgänglighet: I lager

Description

Skick: Ny produkt
Model: Lotus 9’6″ – Allround/Fitness
Längd: 290 cm
Bredd: 81 cm
Tjocklek: 12 cm
Volym: 265 liter
Vikt: 8,5 kg
Maxlast: 90 kg

Perfekt för träning och yoga

Lotus 9’6” är en SUP designad för aktivitet och träning. Dess bredd och extra fokus på stabilitet gör den till en perfekt bräda för den som vill utöva Yoga, Pilates eller surfing. Brädan är dessutom mycket enkel att paddla och passar hela familjen i alla typer av vatten.

Uppblåsbar

Lotus 9’6” är en uppblåsbar SUP vilket gör den mycket smidig att rulla ihop bära med sig till olika platser i den medföljande väskan. En pump följer med vid köp och det tar inte mer än 5 minuter att fylla brädan med luft. Brädan kan förvaras antingen uppblåst eller tömd.

Tillbehör

Med köp av en SUP följer alltid ett antal tillbehör: pump, ryggsäck, lagningskit, tryckmätare och fena.

Ryggsäcken gör det lätt att packa ner brädan och ta den med sig. Det tar endast 5 minuter att pumpa upp brädan med den medföljande pumpen och tryckmätaren gör det lätt att hålla koll på brädans tryck. Lagningskittet innehåller det mest nödvändiga om problem skulle uppstå. Brädan har 3 fenor för optimal kursstabilitet i alla typer av vatten.

Additional information

Färg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Safe Lotus 9’6″”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik