Skippa länkar

Utrustning & tillbehör

Hos Långholmen kajak kan du köpa bra och pålitlig utrustning till din kajak, oavsett om du är nybörjare eller en mer rutinerad paddlare. Kanske behöver du en lättare paddel, en kajakvagn eller en smidig vägghållare för att förvara din kajak tryggt och säkert under vintern? Hos oss hittar du flera bra och funktionella produkter till konkurrenskraftiga priser. Känner du dig osäker på vilken typ av utrustning du behöver, är du välkommen att kontakta oss på 079-336 38 54 eller [email protected] så tipsar vi gärna om vilken utrustning som passar för just dina ändamål.

Visar 1–24 av 40 produkter

Varför ska du köpa tillbehör hos Långholmen kajak?

Hjälp med säkerhetsutrustning:

Vi på Långholmen kajak har lång erfarenhet av all typ av paddling och vi brinner för att hjälpa människor att ta sig ut på vattnet, på ett tryggt och säkert sätt. För oss är det en självklarhet att ta hänsyn till de risker som finns med paddling, och vi har därför byggt upp ett brett sortiment av säkerhetsutrustning som gör att du kan känna dig säker under dina turer.

Beroende på när och var du ska paddla rekommenderar vi olika säkerhetstillbehör. Här nedan vill vi tipsa dig om vad du bör tänka på när du väljer utrustning:

  • Paddlar du mycket i mörkret bör du alltid ha kajaklampa för att göra dig synlig för båtarna i din omgivning.
  • Vill du förlänga paddelsäsongen så är en torrdräkt att rekommendera, även om du mot alla odds hamnar i det kalla vattnet.
  • Om du paddlar mycket på egen hand, så är det bra att ha med pump och flottör, för att alltid kunna genomföra självräddning ute på vattnet utan att du behöver ta dig in till land.

Alltid till alla nivåer:

Människor väljer att paddla kajak av en mängd olika anledningar. Vissa älskar att lugnt glida runt i en närliggande sjö och njuta av naturen, medan andra ser veckans paddelturer som ett tufft träningspass där en hög puls är ett måste.

Vi har därför valt att lägga stort fokus på att kunna erbjuda tillbehör som passar just dig och din prisklass, oavsett om du är en naturälskare, motionär eller kanske både och. Av denna anledning har vi sett till att kunna erbjuda allt från exempelvis de enklaste aluminiumpaddlarna till de mer avancerade vingpaddlarna i kolfiber.

Du kan alltid känna dig säker på att vi på Långholmen kajak kan hjälpa till att hitta både prisvärda och relevanta tillbehör som passar för just dig.

Säkert och hållbart:

Tillbehör från oss på Långholmen kajak är tillverkade i hög kvalitet. Då vi själva är flitiga användare av våra egna produkter kan vi försäkra dig om att både funktionen och hållbarheten möter våra egna högt ställda krav.

Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp och 2 års garanti på alla nya produkter. Du som köper ett tillbehör från oss ska alltid känna dig säker på att du får en vara som möter dina förväntningar och håller som utlovat!

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik