Skip links

Kajaklastare med roterande rulle

699 kr

(2 kundrecensioner)

Vår kajaklastare med roterande rulle gör att du enkelt kan lasta kajaken på biltaket på egen hand. Du fäster den på bilens bakruta med två sugkoppar och fungerar som ett stöd för kajaken när du skjuter upp den på biltaket. Efter att kajaken är uppe på taket, lossas den enkelt genom att du släpper på sugkopparna innan avfärd.

 

 • Roterande rulle för smidig pålastning
 • Lätt att själv lasta kajaken på biltaket
 • Minskar skador vid lastning

 

Kajaklastaren kan med fördel användas tillsammans med våra praktiska transportvaggor i skum.

Andra populära tillbehör:
1 × Transportvaggor som kajakhållare
Profil på transportvagga
299 kr
1 × Transportkapell i nylon
Storlek
399 kr
499 kr
499 kr
299 kr
SKU: 198 Tillgänglighet: Endast 2 kvar i lager

Description

Skick: Ny produkt
Modell: Kajaklastare med roterande rulle

Behöver jag en kajaklastare?

Kajaklastaren fungerar på nästan alla bilar och dessutom är den både praktisk och enkel att använda. Om du ofta paddlar ensam är detta ett oumbärligt tillbehör, speciellt om du enkelt vill kunna lasta kajaken på biltaket på egen hand. Med hjälp av kajaklastaren undviker du både tunga och svåra lyft och med den stora breda roterande rullen får du god kontroll över kajaken. Du undviker även risken för att kajaken ska stöta mot och skada bilen. Transporterar du ofta kajaken på biltaket är detta en väl värd investering till din kajak.

Hur monterar jag den på bilen?

Du monterar kajaklastaren enkelt på bilens bakruta med hjälpa av de 2 sugkopparna. Du börjar med att torka rent ytan där du ska fästa sugkopparna. Därefter spänner du fast dom med hjälp av handtagen på vardera sugkopp. Den går att justera i olika höjder för att passa bilen och vid behov går den även att fästa den på bilens plåt.

När den sitter fast på bilen lägger du kajaken mot den roterande rullen och skjuter upp kajaken på biltaket. För säker transport kan du med fördel använda våra transportvaggor i skum för att minimera belastningen på kajaken när den ligger på takräcket.

När du har lagt upp kajaken på taket lossar du kajaklastaren innan avfärd. Det gör du enkelt genom att du släpper spänningen i sugkopparna med hjälp av handtagen. När du ska lasta av kajaken fäster du kajaklastaren på bilen igen och drar försiktig ner kajaken med hjälp av rullen.

Denna kajaklastare passar för alla typer av kajaker och tar liten plats i bilen när den inte används. Vill du ha en mindre kajaklastare så kan vi rekommendera vår Boatroller. Läs mer om den här

2 reviews for Kajaklastare med roterande rulle

 1. Rolf (verifierad ägare)

  Lätt att lasta kanadensaren själv se bara till att det är rent där sugkopparna ska sättas.

 2. Ola (verifierad ägare)

  Inte.provat den än , men verkar bra

Add a review

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

Du kanske också gillar...

0
  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomÅtervänd till butik