Skip links

Tvådelad kajakpaddel aluminium 210 cm

599 kr

Vår populäraste paddelmodell! En stabil tvådelad kajakpaddel i aluminium för turpaddling som ger ett stabilt grepp om vattnet. Längden 210 cm passar dig som är under 170 cm. Paddeln är enkel att transportera då den är delbar och går även att justera i fyra olika vinklar beroende på paddelstil.

 

  • Passar dig som är under 170 cm
  • Delbar
  • Slitstark

 

Andra populära tillbehör:
99 kr
299 kr
199 kr
199 kr
99 kr
SKU: 43

Description

Skick: Ny produkt
Modell: Plattpaddel
Längd: 210 cm
Vikt: 950 g
Bladyta: 588 cm2

OBS! Bladet på 210-paddlarna är antingen rött eller gult.

Slitstark och lättanvänd kajakpaddel

Det platta men något V-formade bladet gör paddeln lätt att använda och ger samtidigt bra kontroll. Denna modell på bladet, så kallad plattpaddel, är den populäraste och mest traditionella paddelmodellen. Plastbladen är hållbara och klarar stötar och tryck, vilket är bra när man precis börjat paddla och ibland vill kunna stödja sig mot paddeln eller trycka ut sig från strandkanten.

Bra grepp och praktiska egenskaper

Kajakpaddeln har på högra sidan ett ovalt grepp vilket gör att paddeln lägger sig naturligt i handen. På skaftet sitter även droppringar på vardera sida som hindrar vatten från att rinna ner på händer och armar.

Justerbar vinkel

Om du är nybörjare och det är första gången du ska paddla rekommenderas att börja med en mindre vinkel (< 45o). Antingen med plattvinkel d.v.s. 0o, eller med paddelns första vridläge.  När du har utvecklat din paddelteknik eller om du är en mer erfaren kajakpaddlare kan du paddla med större vinkel mellan bladen för att få mindre luftmotstånd i uppdraget.

Kajakpaddeln finns även i 220 cm

Additional information

Vikt 0,9 kg
Dimensioner 110 × 25 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tvådelad kajakpaddel aluminium 210 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Name *

Review *

Du kanske också gillar...

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik