Skippa länkar

Event

Guidad tur från SUP

Se Stockholm från vattnet på en stand up paddleboard (SUP) tillsammans med en erfaren guide.

Boka nu
Läs mer
Turens höjdpunkter:

Se stadshuset & gamla stan från SUP

Njut av upplevelsen att "gå på vattnet"

Ingen erfarenhet krävs

Guidad SUP-tur i Stockholm City

Stockholm har magiska vatten. Här får du chansen att utforska dessa på en Stand Up Paddle board (SUP-bräda). Denna tur ger dig som turist såväl som stockholmare en unik möjlighet att lära känna Stockholm.  Vi erbjuder både er som är turister och stockholmare att under två timmar bli guidade runt i centrala Stockholm på en SUP-bräda. Här kommer du att längs turen få se några av stockholms sevärdheter och natur från ett nytt perspektiv, vattenvägen. Turen hålls på både engelska och svenska. Ingen tidigare erfarenhet av SUP krävs.

Paddla SUP och upplev Stockholm från vattnet

Att paddla SUP på Stockholms vatten ger dig en känsla av viktlöshet och det känns som om du fått din egen segelbåt. Under denna tvåtimmars-tur glider vi fram från Tantolunden i riktning mot Långholmen. Vi paddlar genom kanaler, rundar mysiga uddar och njuter av Stockholms natur och sevärdheter från vattnet. Vi utforskar nyfiket smultronställen och tar en paus i någon mysig vik längs vägen. Vi avslutar med att paddla tillbaka till tanto där vi avrundar vår stund på brädan. Du kan vara en van paddlare eller en nybörjare.

Pris: 390 kr

För alla turer gäller:

• Antal deltagare: max 10, minst 2

• Max-vikt: 130 kg

• Simkunnighet är ett krav

Bra saker att ta med sig:

• Vattenflaska

• Ombyte

• Solkräm

• Solglasögon

Boka nu
hyra sup Stockholm
Kundutlåtanden

Boka nu

Karta

Hitta rätt och förbered dig

Beroende på vilken tur du väljer för SUP-yoga börjar du antingen på Långholmen hos Långholmen kajak, eller i Tantolunden på Tanto SUP & kajak. Läs ovan vilken plats som gäller för ditt pass.