Våra samarbetspartners

Säljarnas

Säljarnas är ett partipolitiskt oberoende riksförbund med fackliga rättigheter som inte är kopplat till något politiskt parti eller anslutet till någon centralorganisation. Det är en ideell organisation som styrs demokratiskt av medlemmarna. De på Säljarnas är specialister på de avtal och villkor som gäller för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring. När du behöver råd eller hjälp kan dem snabbt sätta sig in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver.

Actiway

ActiWay är en del av Epassi Group som är Nordens ledande mobila betallösning för hantering och användning av personalförmåner. Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på Långholmen kajak, under förutsättning att du bokar en paddelkurs samt att ditt företag är anslutet till ActiWay.

Svenska kanotförbundet

Kanotförbundet har sen 1904 organiserat Svensk kanot. Idag har SKF 125 Kanotföreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler, varav vi på Långholmen kajak är en av dom. Kanot är till för alla åldrar, det finns kanoter som passar i alla miljöer, allt från stilla vatten till tuffa utmaningar i fors eller hav.

Långholmen Konferens, Hotell & Restaurang

På Långholmen så finner du Långholmen Konferens, Hotell & Restaurang som ligger inhyst i öns tidigare fängelse. Tillsammans med hotellet erbjuder vi olika paket så att ni kan paddla kajak, konferera och äta god mat och allt i en mysig och grönskande miljö!

Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen är en medlemsstyrd organisation som representerar alla hyresgäster och har över 500 000 medlemmar. Deras vision är ett tryggt boende där människor och samhälle utvecklas. Som medlem i Hyresgästföreningen så har du rabatt på paddling hos Långholmen kajak under vissa tider.

Friluftsfrämjandet

Friluftsfrämjandet är en ideell organisation som skapar roliga, trygga och lärorika äventyr året runt. Genom friluftsliv verkar dom för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. I samarbete med Långholmen kajak anordnar dom olika kurser i kajakpaddling för nybörjare.

Momondo

Momondo är en resesöksajt som jämför de bästa erbjudandena på resor samt olika sevärdheter och upplevelser världen över. Priserna kommer direkt från resesajterna till din skärm utan att någon extra kostnad tillkommer från Momondo. Långholmen kajak finner du under upplevelser i Stockholm.

Friluftsaktörer som använder kajaker från Havspaddeln

Hellasgården