EVENT

Kurs i eskimåsväng

Oavsett om du är en van havspaddlare eller en nybliven kajakentusiast kommer denna kurs i eskimåsväng ge dig det självförtroende som du behöver för att ta dig till nästa nivå!

Höjdpunkter:

Bli expert på kamraträddning

T-räddning och eskimåsväng

Få privat hjälp av erfaren instruktör

Njut av naturen i stillsamma Pålsundet

För dig som vill ta nästa steg som kajakpaddlare

Vår instruktör Erik Wahlberg har många års erfarenhet av att lära paddlare i alla åldrar, att framgångsrikt utföra en eskimåsväng. Vår 2-timmarskurs ger dig gott om tid att lära dig och öva varje steg i rollen. I den lilla gruppen på max 5 deltagare får alla paddlare värdefull individuell feedback samtidigt som vi arbetar på att göra din teknik perfekt för att behärska eskimåsvängen!

Är jag redo att rolla?
Att lära sig att rolla kräver att du är tillräckligt bekväm med en paddel i händerna för att du ska kunna fokusera på att lära dig en ny paddlingsfärdighet, medan du är upp och ner och under vatten. Det kan låta skrämmande, men vi har många års erfarenhet av att lära ut denna färdighet och har lärt hundratals paddlare att rolla framgångsrikt. Känner du dig osäker om du klarar av kursen? Maila oss så hjälper vi dig, eller boka in dig på vår kajakkurs för nybörjare.

TIPS! Ta med simglasögon och näsklämma eller cyklop som passar dig för den bästa upplevelsen! – Erfarenhetsnivå: nybörjare
– Förkunskaper: baskunskaper
– Ålder: >15 år

KUNDUTLÅTANDEN

"Smidigt mottagande, kunnig personal som har koll på väder och vind. Härliga vyer. Sammantaget en riktig fin upplevelse."

Avenir K

KUNDUTLÅTANDEN

"Vill gärna rekommendera Långholmens kajak. Så trevlig personal, fina kajaker o sagolikt vacker miljö att paddla i!"

Christel E

KUNDUTLÅTANDEN

"Guiden var utmärkt och staden är ännu vackrare från vattnet, om det är möjligt. Ett bra sätt att bli aktiv och få en unik upplevelse."

Rebecca

KARTA

Hitta rätt & förbered dig

All uthyrning startar på Långholmen intill Pålsundskanalen. Närmaste adress är Alstaviksvägen 3, parkering finns på Långholmen camping. Närmaste tunnelbana är Hornstull och tar du buss kan du åka till Högalidsgatan (buss 4) eller Bergsunds strand (buss 54 & 66).

Var på plats minst 10 minuter innan utsatt tid för att checka in och förbereda din utrustning. Varmt välkommen!