Presentkort & stämpelkort & Friskvård

5396 Verifierade recensioner

Presentkort & stämpelkort & Friskvård

Ge bort ett presentkort eller stämpelkort hos Långholmen kajak! Du väljer själv vilken typ av kort du vill köpa och till vilket värde, för att sedan få presentkortet/stämpelkortskoden skickad till din e-post. Korten är giltiga i 1 år från inköpsdatum. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa vårat Friskvårdspaket. Välj mellan de två paketen: 1400 kr och 2000 kr. Klicka på knappen ovan!

PRESENTKORT

Ge bort kajakpaddling i present

Ge bort en kajakpaddling i present till någon nära, en present som vem som helst kommer uppskatta!
Gör så här:
1. Välj “Presentkort” i rutan för “Typ av värdecheck”
2. Välj hur stort belopp du vill köpa presentkort för.
3. Fyll i dina egna kontaktuppgifter
4. Genomför betalning online.
5. Skriv ut mailet och ge presentkortet i handen eller skicka det till den lycklige över e-post. På presentkortet finns en kod som kan skrivas in när man bokar kajak på hemsidan. Skulle den bokning som man försöker göra vara dyrare än vad presentkortet gäller måste resterande belopp betalas online. Kontakta oss på info@langholmenkajak.se om du har några frågor.
STÄMPELKORT

Stämpelkort för den som vill paddla ofta

För dig som vill paddla lite oftare, men som inte har möjlighet att förvara en kajak hemma, erbjuder vi nu stämpelkort för 5 eller 10 paddelturer á 2 timmar i enmanskajak. Observera att kortet är personligt och går inte att kombinera med andra erbjudanden. Köper du ett 10-kort sparar du 700 kr, med andra ord får du ca 3 paddelturer gratis! För att köpa ett stämpelkort väljer du “Stämpelkort (K1)” ovan, sedan vilken korttyp du vill köpa, och går sedan vidare för att ange kontaktuppgifter. Du blir därefter hänvisad till en betalningssida. När du genomfört betalningen skickas ett bekräftelsemail med en kod som du kan använda när du bokar här på hemsidan. Kontakta oss på info@langholmenkajak.se om du har några frågor.