Skip links

Hård SUP

Vill du ta din SUP-paddling till nästa nivå? Då kanske en hård SUP i glasfiber är något för dig. Vi erbjuder stabila och lättpaddlade SUP bräder i glasfiber. Välj mellan en klassisk Allround-bräda eller en snabbare Touring-bräda. Behöver du tips om vilken SUP som passar dig bäst? Ring oss på 08-740 05 05 så hjälper vi dig vidare.

Showing all 3 results

Vilken SUP-modell ska jag välja?

Det första du ska fundera på är, i vilka vatten du tänker paddla och vilket syfte du har med paddlingen. Tänker du motionspaddla, utföra yoga eller tänker du paddla med barn? Brädans form och längd speglar dess egenskaper. En Allround-bräda t ex Tor 11'0 har en trubbigare för, är något kortare och bredare vilket också gör den mer stabil. En Touring-bräda t ex 12'6 har en spetsigare för, är något smalare och längre vilket gör att den skär vattnet bättre och du får ett bättre glid.

Vilka tillbehör behöver jag till min hårda SUP?

En foot-leash är ett viktigt säkerhetstillbehör om du skulle ramla i vattnet. Den hjälper dig att snabbt komma tillbaka till din bräda och du behöver inte vara orolig för att den glider iväg. Ditt val av paddel är också viktigt för din paddelupplevelse. En lättare paddel gör även att paddlingen blir enklare, varför många väljer att köpa till en glasfiberpaddel eller en kolfiberpaddel. Slutligen rekommenderar vi alla att använda en flytväst, speciellt framtagen för paddling. Att investera i en bra flytväst gör inte bara paddlingsupplevelsen bättre utan är även en billig livförsäkring.

Hur sköter jag om min hårda SUP?

För att din SUP-bräda ska behålla sitt utseende och sitt glid är det viktigt att du sköter om den och förvarar den på rätt sätt. Tänk på att skölja av den med sötvatten efter användning och förvara den inte i starkt solljus då det gör att materialet åldras och bleks snabbare.

Se alla produkter i kategorin SUP.
0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik