Skippa länkar

Havspaddeln Kanada kanadensare

14.990 kr

Havspaddeln Kanada är tyvärr slutsåld men det händer att vi har någon kvar utanför webbshoppen så hör gärna av dig till [email protected] om du är intresserad.

 

Havspaddeln Kanada är en klassisk öppen kanot/kanadensare för hela familjen med 3 monterade sitsar, och kan paddlas av 1-3 personer. En familj med 2 vuxna och 2 barn får enkelt plats i kanoten. Kanada är både stabil, rymlig och lättmanövrerad, vilket gör detta till det perfekta kanoten för spännande vattenäventyr.

Denna kanot är uppbyggd i hållbar 3-lagers polyetenplast, vilket ger en robust och tålig konstruktion med lång hållbarhet.

I priset ingår säten och tre stycken paddlar.

SKU: 142 Lagersaldo: Slut i lager

Beskrivning

Specifikationer:

Skick: Ny produkt
Modell: Kanadensare
Längd: 485 cm
Bredd: 92 cm
Vikt: 45 kg
Maxlast: 425 kg
Material: Polyeten 3-lagers sandwichkonstruktion

Beskrivning:

Havspaddeln Kanada är kanadensaren för dig som vill ha en kanot med bra stabilitet vid stor packvolym och goda egenskaper både i sjöar och forsar. Detta är en kanadensare som passar alldeles utmärkt för dig som vill ha en lättpaddlad, mångsidig och bekväm kanot. Havspaddeln Kanada lämpar sig lika bra för kortare dagsturer som den gör för helgturer. Tack vare den rymliga designen finns det gott om plats för packning och proviant, även om flera paddlare sitter i kanoten.

Havspaddeln Kanada är gjord i hållbar polyetenplast vilket gör den både tålig och slitstark. Detta gör att kanoten glider smidigt över både stenar och grus, utan någon risk för allvarliga skador. Den robusta konstruktionen i kombination med skrovets form gör Havspaddel Kanada till en fantastisk allroundkanot. Denna kanadensare bjuder även in till andra möjligheter såsom fiske, fotografering eller jakt. Tack vare de greppvänliga bärhandtagen vid kanotens för och akter är den också relativt mobil och det är inga problem att flytta kanoten kortare sträckor.

När du köper Havspaddeln Kanada medföljer säten och paddlar. Komplettera gärna med vår mest sålda kanotflytväst – Baltic Canoe.

Ett bra sätt att hålla sina vattenkänsliga tillbehör torra under turen, är att packa dem i Havspaddeln Drybags.

Tips! Tycker du att din kanot är lite otymplig? Använd gärna en kajakvagn. Den vi erbjuder fungerar lika bra för kanoter som för kajaker. Läs mer om detta smidiga alternativ här.

Mer information

Vikt 45 kg
Dimensioner 485 × 92 × 30 cm
Färg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Havspaddeln Kanada kanadensare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Recension *

Du kanske också gillar...

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik