Skip links

Event

Kurs i eskimåsväng

Oavsett om du är en van havspaddlare eller en nybliven kajakentusiast kommer denna kurs i eskimåsväng ge dig det självförtroende som du behöver för att ta dig till nästa nivå!

Läs mer
Eskimåvändningskurs
Höjdpunkter:

Bli expert på kamraträddning

T-räddning och eskimåsväng

Få privat hjälp av erfaren instruktör

Njut av naturen i stillsamma Pålsundet

För dig som vill ta nästa steg som kajakpaddlare

Vår instruktör Erik Wahlberg har många års erfarenhet av att lära paddlare i alla åldrar, att framgångsrikt utföra en eskimåsväng. Vår 2-timmarskurs ger dig gott om tid att lära dig och öva varje steg i rollen. I den lilla gruppen på max 5 deltagare får alla paddlare värdefull individuell feedback samtidigt som vi arbetar på att göra din teknik perfekt för att behärska eskimåsvängen!

Är jag redo att rolla?
Att lära sig att rolla kräver att du är tillräckligt bekväm med en paddel i händerna för att du ska kunna fokusera på att lära dig en ny paddlingsfärdighet, medan du är upp och ner och under vatten. Det kan låta skrämmande, men vi har många års erfarenhet av att lära ut denna färdighet och har lärt hundratals paddlare att rolla framgångsrikt. Känner du dig osäker om du klarar av kursen? Maila oss så hjälper vi dig, eller boka in dig på vår kajakkurs för nybörjare.

TIPS! Ta med simglasögon och näsklämma eller cyklop som passar dig för den bästa upplevelsen!

– Erfarenhetsnivå: nybörjare
– Förkunskaper: baskunskaper
– Ålder: >15 år

Kurs i eskimåsväng
Kundutlåtanden
Karta

Hitta rätt och förbered dig

Kurserna i eskimåsväng startar vid vår uthyrning på Långholmen. Alstaviksvägen 3 är adressen, med parkering på Långholmen camping intill oss. Kom gärna 10 minuter innan för att checka in och förbereda med utrustning.

Varmt välkomna!