EVENT

Sköna söndag på Långholmen

Unna dig en skön och avkopplande dag på Långholmen. Upptäck vattnets fantastiska egenskaper i kombination med yoga, både på vattnet och på land. Dessutom får vi skämma bort smaklökarna med en härlig brunch på Långholmen Wärdshus!

Turens höjdpunkter:

Skön dag på Långholmen i grönskande miljö

Utforska nyfiket yoga på din individuella nivå

Ingen tidigare erfarenhet krävs

After Work på vattnet

Ta med dig dina vänner och kollegor på vår populära AW-paddling. En helkväll som börjar med en skön paddeltur bland Stockholms vackra öar. Fortsätt sedan kvällen med god dryck och live-musik hos vår granne, Lasse i parken.

Kvällen börjar på vår uthyrning på Långholmen. Vår personal hjälper dig med rätt utrustning, går igenom hur man paddlar och håller i en säkerhetsgenomgång innan vi hjälper dig ner i kajakerna. När alla är redo kommer ni tillsammans med vår duktiga guide paddla iväg i Stockholmskvällen. Vår guide kommer ta dig med till Stockholms finaste paddelvatten, från Södermalm till Kungsholmen och vidare till Essingen. Du kommer få uppleva Stockholm från vattnet och du kommer bjudas på helt nya vyer.
När du kommer tillbaka till Långholmen igen kan du i lugn och ro gå i land medans vår personal tar hand om utrustningen. Efter paddlingen tar vår granne, Lasse i parken emot dig med öppna armar. Där bjuds det på god stämning och musikunderhållning.

För alla turer gäller:
• Maxvikt: 130 kg
• Simkunnighet är ett krav

Bra saker att ta med sig:
• Vattenflaska
• Ombyte
• Solkräm
• Solglasögon

Skicka bokningsförfrågan

Vill ni ha guide med på vattnet?

KUNDUTLÅTANDEN

"Smidigt mottagande, kunnig personal som har koll på väder och vind. Härliga vyer. Sammantaget en riktig fin upplevelse."

Avenir K

KUNDUTLÅTANDEN

"Vill gärna rekommendera Långholmens kajak. Så trevlig personal, fina kajaker o sagolikt vacker miljö att paddla i!"

Christel E