Skip links

Dubbelkajaker

Långholmen kajak erbjuder både dubbelkajaker i många olika utföranden och prisklasser. Här hittar du dubbelkajaker som är perfekta för familjepaddling. De är stabila och lättpaddlade och tillverkade i 3-lagersplast för högsta kvalité. Du hittar dubbelkajakerna i både sit-in- och sit-on-top-format, anpassade för både kortare och längre turer, för en eller flera personer med fokus på rekreaktionspaddling och/eller fiske. Behöver du tips om vilken kajak som passar dig bäst? Ring oss på 08-740 05 05 så hjälper vi dig.

Showing all 6 results

5 ANLEDNINGAR ATT KÖPA EN DUBBELKAJAK

1. Lättmanövrerad och bekväm

Våra dubbelkajaker är lätta att manövrera med två paddlare då belastningen minskas vilket gör det bekvämt och mindre ansträngande. Kajaken går också utmärkt att paddla på egen hand då den är stabil och enkel att styra från den bakre sittplatsen. Vår havskajak har två rymliga packluckor samt att man kan fylla sittbrunnen med tyngre packning. På våra sit-on-top kajaker fäster man enkelt sina säten uppe på kajaken.

2. Prisvärt

Är ni två eller fler som ofta vill åka ut tillsammans på turer är en dubbelkajak en bra investering. Det är generellt mer prisvärt att köpa en dubbelkajak än att köpa två enmanskajaker, särskilt då man kan paddla dubbelkajaker på egen hand. Många väljer en dubbelkajak som sin första kajakmodell då denna ger bra förutsättningar att testa äga och använda en kajak, för att se om kajakintresset består. Den som blir inbiten paddlare kompletterar ofta med en enmanskajak efter en tid.

3. Ökad säkerhet

Med två personer som paddlar tillsammans ökar säkerheten om olyckan skulle vara framme, då man kan hjälpas åt att vända kajaken rätt om man skulle hamna i vattnet. Tillsammans i kajaken ökar stabiliteten vilket gör att man blir starkare och tryggare i ostadigare vatten.

4. Större utrymme

Dubbelkajakerna har, i jämförelse med enmanskajakerna, större plats för packning och utrustning vilket passar bra för dig som vill åka på längre turer för en mer utmanande upplevelse.

5. Dubbelkajak – dubbel glädje

Att paddla tillsammans är ett fantastiskt sätt att dela paddlingsupplevelsen, den blir både roligare och mer minnesvärd. Det är lätt att kommunicera med din parter när ni sitter nära varandra och ni får ett bra tillfälle att träna upp er samarbetsförmåga😊

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik