Skippa länkar

Flottör för kajak

299 kr

(6 kundrecensioner)

Tillsammans med flytväst och kajakpump är flottören ett av de populärare säkerhetstillbehören för kajakpaddlare. Vid behov fästs den enkelt på paddeln, blåses upp så den flyter och placeras i 90° mot kajaken som ett ’’stödhjul’’. Det gör att kajaken kommer bli betydlig stabilare vilket är en fördel vid uppgång från vattnet bland annat.

SKU: 79

Beskrivning

Skick: Ny produkt
Modell: Uppblåsbar flottör för kajak

Behöver jag en flottör?
En flottör hjälper till att stabilisera kajaken vid behov. Exempelvis om du vält med kajaken och ska klättra upp igen. Flottören underlättar uppgången då kajaken blir mer stabil. Tillbehöret kan också användas vid andra tillfällen när du gärna vill ha stabilitet, som när du justerar fotpedaler eller tar en fikapaus på vattnet!

Modell kommer i klargul färg och har reflexer på båda sidor för att synas bra i vattnet. I och med att den är justerbar passar den i stort sett alla paddelvarianter. Med hjälp av spännband och snöre sitter flottören bra på olika modeller.

Användning
Flottören är både smidig och lätt att använda! – Fäst flottören på ena paddelbladet och dra åt det nedre snöret. Blås in luft genom munstycket tills flottören är uppblåst. Använd sedan det sista spännet så flottören sitter på plats. Paddeln vinklas sedan lämpligast rakt ut från kajaken i en 90° vinkel. När du är klar, töms flottören snabbt på luft genom att du trycker in munstycket.

6 recensioner av Flottör för kajak

 1. Daniel (verifierad ägare)

 2. Jan-erik Weideman (verifierad ägare)

 3. Jari (verifierad ägare)

 4. Anonym (verifierad ägare)

 5. Kristina E. (verifierad ägare)

 6. Åke Florestedt (verifierad ägare)

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Recension *

Du kanske också gillar...

0
  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomÅtervänd till butik