Skip links

kajakuthyrning Stockholm
Välkommen till
Långholmen kajak

Vi på Långholmen kajak är specialiserade på kajakuthyrning i Stockholm. Hos oss kan du både hyra och köpa kajak, samt lära dig mer om kajakpaddling genom kurser, guidade turer och artiklar här på hemsidan.

Jag vill köpa kajak
Läs mer

Kajakuthyrning Stockholm

Upplev Stockholm från vattnet

Upplev Stockholm från sin vackraste sida – från vattnet! Från vår kajakuthyrning i centrala Stockholm erbjuder vi alla möjligheten att ta sig ut på vattnet, oavsett erfarenhetsnivå. Hos oss kan ni välja bland kajaker, stand-up paddleboards (SUP), kajakkurser, guidade turer och mycket annat. Det natursköna området och det lugna vattnet kring Långholmen, Reimersholme och Södermalm, är den ideala platsen för kajakpaddling. Varmt välkommen!

Boka nu
Från
250 kr

Kurser & event

Vill du paddla tillsammans med andra i en grupp ledd av en erfaren instruktör? Boka in dig på någon av våra kommande kurser eller event nedan.

Kajakbutiken

Köp din kajak hos Långholmen kajak

Hos oss hittar du kajaker och SUPar för både nybörjare och de som är mer erfarna. Vill du ha hjälp med att välja rätt produkt som passar för dig och dina ändamål, är du välkommen ner till vår uthyrning för en provpaddling eller varför inte göra ett besök i vårt showroom på söder. Titta gärna runt i vår webbshop. Här hittar du bra och prisvärda produkter oavsett om du väljer en ny eller begagnad kajak som tidigare använts i vår uthyrningsverksamhet. Du väljer själv om du vill hämta den på plats eller få den hemlevererad till dörren.

Till kajakbutiken
Kajak Stockholm

Populära produkter

HEMLEVERANS

3-5 dagars leveranstid i hela Sverige

ÖPPET KÖP

Öppet köp på alla ordrar

SUPPORT

Kontakta oss gärna om du har frågor

GARANTI

2 år på nytt, 1 år på begagnat

Om Långholmen kajak

“Vårt uppdrag är att hjälpa människor ut i naturen”

Läs vår story
Kajakuthyrning Stockholm
Jobba på kajakuthyrning Stockholm
Kajakuthyrning Stockholm
Jobba på Långholmen kajak

Vi har roligt och gör våra kunder glada, tillsammans

Vill du jobba utomhus på sommaren? Gillar du att jobba med människor? Sök jobb hos Långholmen kajak och jobba på världens bästa arbetsplats.

Bli en del av vårt team

Blogg

Lär dig mer om kajakpaddling genom våra artiklar. Hur lång paddel ska man ha? Hur förvarar man en kajak? Se alla blogginlägg >