Skip links

Begagnad SUP

Vi på Långholmen kajak erbjuder ofta möjligheten att fynda begagnade Stand Up Paddelboards (SUP) till mycket bra priser. Dessa SUPar har vi använt i högst en säsong i uthyrningssyfte, vilket innebär att de oftast är i väldigt bra skick. Vi har alltid 1 års garanti på våra begagnade SUP:ar. Har du frågor kring vårt utbud just nu, eller söker du allmänna råd och tips gällande vilken av våra modeller som skulle passa dig bäst? Kontakta oss gärna via telefon 08-740 05 05 eller mail: [email protected]!

Showing all 3 results

Varför välja en begagnad SUP?

En begagnad SUP passar perfekt för dig som vill börja paddla, men inte vill spendera en förmögenhet på utrustning. En begagnad SUP från Långholmen kajak är självklart alltid hel och fullt funktionell, den enda skillnaden mellan en ny och en begagnad är brädornas utseende och allmänna skick. Är du intresserad av att lära dig grunden inom paddling och utforska ett nytt intresse? Då är en begagnad SUP ett bra val!

Dessutom gör du miljön en tjänst när du väljer att köpa begagnat istället för nytt!

Beprövade i alla situationer!

Våra begagnade SUP:ar har vi själva använt flitigt i vår uthyrningsverksamhet. Bland annat till yoga-kurser, guidade turer och i vanlig uthyrningsverksamhet. Detta är ett kvitto på att våra brädor är stabila, hållbara och passar perfekt för en mängd olika paddlare. Du kan därför känna dig trygg med att vi har all nödvändig reservutrustning och kunskap tillgänglig, ifall att det behövs i framtiden.

Pålitliga och slitstarka materialval!

Alla våra begagnade SUP:ar har förstärkta kanter och är uppbyggda med en hållbar drop-stitch struktur. Detta gör att brädorna inte snabbt slits ut och heller inte tappar formen med tiden. Detta brukar annars vara risken med många av marknadens billigare alternativ. Köper du en begagnad SUP från oss på Långholmen kajak får du en bräda som kommer att hålla! Vi erbjuder alltid 1 års garanti på alla begagnade SUPar för att du som kund alltid ska känna dig trygg med i ditt köp hos oss.

Lycka till med ditt köp av SUP!
0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik