Skippa länkar

Begagnad SUP

Vi på Långholmen kajak erbjuder ofta möjligheten att fynda begagnade Stand Up Paddelboards (SUP) till mycket bra priser. Dessa SUP:ar har använts i högst en säsong i uthyrningssyfte, vilket innebär att de oftast är i väldigt bra skick. Vi har alltid 1 års garanti på våra begagnade SUP:ar. Har du frågor kring vad som finns tillgängligt just nu, eller söker du allmänna råd och tips gällande vilken av våra modeller som skulle passa dig bäst? Kontakta oss gärna via telefon 079-336 38 54 eller mejl: [email protected]!

Visar alla 2 produkter

Varför välja en begagnad SUP?

En begagnad SUP passar perfekt för dig som vill börja paddla, men inte vill spendera en förmögenhet på utrustning. En begagnad SUP från Långholmen kajak är självklart alltid hel och fullt funktionell, den enda skillnaden mellan en ny och en begagnad är brädornas utseende och allmänna skick. Så är du intresserad av att lära dig grunden inom paddling och utforska ett nytt intresse? Då är en begagnad SUP ett bra val!

Dessutom gör du miljön en tjänst när du väljer att köpa begagnat istället för nytt!

Beprövade i alla situationer!

Våra begagnade SUP:ar har använts på uthyrningar runt om i landet till olika aktiviteter; yoga-kurser, guidade turer vanlig uthyrningsverksamhet. Detta är ett kvitto på att våra brädor är stabila, hållbara och passar perfekt för en mängd olika paddlare. Eftersom vi själva flitigt använder dessa brädor så kan du även känna dig säker i att vi har all nödvändig reservutrustning och kunskap tillgänglig, ifall att det någon gång i framtiden skulle behövas.

Pålitliga och slitstarka materialval!

Alla våra begagnade SUP:ar har förstärkta kanter och är uppbyggda med en hållbar drop-stitch struktur. Detta gör att brädorna inte snabbt slits ut och heller inte tappar formen med tiden, vilket är risken med många av marknadens billigare alternativ. Köper du en begagnad SUP från oss får du en bräda som kommer att hålla! Vi erbjuder alltid 1 års garanti på alla begagnade Stand Up Paddleboards för att du som kund alltid ska känna dig trygg med i ditt köp hos oss.

Lycka till med ditt köp av SUP!
0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomÅtervänd till butik