Starta kajakuthyrning

Starta kajakuthyrning

Funderar du på att starta en egen kajakuthyrning? Vi på Långholmen kajak hjälper gärna till med att hitta ett koncept som passar för just dig! De senast 10 åren har vi arbetat med kajakuthyrning med visionen om att tillgängliggöra vattnet för så många människor som möjligt. Vi tror att kombinationen av naturupplevelse och hälsosam motion, vilket man får genom kajakpaddling, är det ultimata sättet att öka sitt välmående.

Långholmen kajak letar alltid nya samarbeten, och är det så att du har en fin plats där du vill starta kajakuthyrning, diskuterar vi gärna hur vi kan hjälpa dig att komma igång med din verksamhet. Vi hjälper dig att undvika de vanligaste misstagen och ger dig tips på hur du kan få en raketstart på din kajakuthyrning.

Vi erbjuder både leasing av kajaker och SUPar samt förmånliga priser om du väljer att själv köpa dina kajaker, SUPar och tillbehör. Det finns även möjlighet att teckna avtal med oss gällande vårt digitala bokningssystem BookSpot, som är byggt med fokus på användarvänlighet, utan att göra avkall på funktionalitet eller flexibilitet. BookSpot gör det enkelt för dig att ta emot bokningar genom en intuitiv och modern bokningsupplevelse både för dig och dina kunder.

Systemet lämpar sig för all typ av uthyrningsverksamhet oavsett om du planerar att hyra ut kajaker, skotrar, stugor, skidor eller kanske arrangera guidade turer. Då bokningar utgör grundstommen i din verksamhet, är det viktigt att kunden upplever det så enkelt som möjligt när dom bokar via din hemsida.

Systemet är väl anpassat och användarvänligt även för dig som uthyrare och det är smidigt för dig att själv lägga till nya produkter och upplevelser. Vi har själva tagit fram BookSpot efter våra 10 år i aktivitetsbranschen, då vi inte fann något system som uppfyllde våra önskemål. Vi använder dagligen systemet i alla våra verksamheter och vi fortsätter att ständigt utveckla det utefter våra egna och våra kunders behov.

Läs mer om vårt bokningssystem på bookspot.io/se där du även kan boka in en gratis demo direkt via hemsidan.

Är du intresserad av att höra mer om hur vi på Långholmen kajak kan hjälpa dig att komma igång med din uthyrningsverksamhet så kontakta oss på info@langholmenkajak.se så sätter vi ihop ett förslag som passar för just dig.

Vi vet vad som krävs för att nå framgång som uthyrare och delar gärna med oss av våra lärdomar. Hör gärna av dig!