Hyra kajak i Stockholm

Boka din hyrkajak här


Vill du paddla med guide?

Nu erbjuder Långholmen kajak guidade kajakturer fredagar, lördagar och söndagar hela sommaren. Boka din plats här!

Bokningsinformation

Hos oss kan du hyra kajak och paddla runt i centrala Stockholm, oavsett om du är helt nybörjare eller om du har paddlat förut. Du bokar och betalar här på nätet, där betalningen sker krypterat genom Bambora för din säkerhet.

Priser hyra kajak

TidHyra enmanskajakHyra tvåmanskajak
0-2 timmar 250 kr 500 kr
2-4 timmar 350 kr 700 kr
Heldag 650 kr 950 kr
5-kort 1000 kr -
10-kort 1700 kr -

I alla priser ingår även paddel, flytväst, vättentät påse och en karta över närområdet.

Vi hjälper gärna till med företagspaddlingar, gruppbokningar, kick-offs och andra events - ring oss på 076-069 38 52 eller maila till [email protected].

Student eller familj? Från 2018 erbjuder Långholmen kajak student- och familjerabatt.

Är du intresserad av att hyra SUP (Stand Up Paddle board)? Besök Tanto SUP och kajaks hemsida för att göra din bokning!

Våra kajaker

K1

Våra enmanskajaker är stabila havskajaker med bra och smarta packutrymmen för både långa och korta turer till havs. Passar de flesta paddlare och paddlingsmiljöer. Väldigt behaglig sits och rymlig sittbrunn för de allra flesta kroppsformer. Alla våra kajaker är utrustade med ett lättstyrt roder som gör det enkelt att hålla kursen till havs.

K2

Vår tvåmanskajak är en rolig och väldigt stabil båt med två stora sittbrunnar, vilket gör det möjligt att ha mindre barn i knäet medan man paddlar. Två stora förvaringsutrymmen finns, samt dryckes- och matförvaringsmöjlighet framför båda sittbrunnarna. Kajaken styrs av den som sitter baktill i kajaken, där fotpedalerna kontrollerar rodret. Passar både till de som känner sig lite osäkra att paddla själv eller till de som helt enkelt vill ha nära sällskap på vattnet.

Kanot

Långholmen kajak hyr inte ut kanoter i form av kanadensare.