Skip links

Boat roller – Kajaklastare till bilen

599 kr

(4 customer reviews)

En boat roller hjälper dig att enkelt lasta kajaken på biltaket, även på egen hand. Boat rollern fästs på bilens bakruta med en sugkopp och fungerar som ett stöd för kajaken när den skjuts upp på bilens tak. Boat rollern har två skumbeklädda stöd som kajaken skjuts upp på till bilens tak. Efter att kajaken är uppe på taket lossas boat rollern enkelt genom att du släpper på sugkoppen innan avfärd.

Boat rollern kan med fördel användas tillsammans med våra praktiska transportvaggor i skum.

SKU: 111

Description

Skick: Ny produkt
Modell: Boat roller/ kajaklastare

Behöver jag en boat roller? – En boat roller är väldigt praktisk om du ofta paddlar ensam och enkelt vill kunna lasta kajaken på din bil och om du vill undvika tunga och svåra lyft. Du undviker också risken för att kajaken ska stöta mot och skada bilden. Även vid avlastning av kajaken minskar du risken för att både kajaken och bilen skadas. Transporterar du ofta kajaken på biltaket är detta en väl värd investering till din kajak.

Montera Boat rollern på bilen – Boat rollern monteras enkelt på bilen med den rejäla sugkoppen. Torka rent ytan där sugkopparna ska fästas och tryck sedan dit boat rollern och spänn med handtaget på sugkoppen. Den går att fästa på både bakrutan och bilens plåt. Det går att justera i olika höjder för att passa bilen.

När boat rollern sitter fast på bilen lägger du kajaken mot de skumbeklädda stöden och skjuter upp kajaken på taket. För säker transport kan du med fördel använda våra transportvaggor i skum för att minimera belastningen på kajaken när den ligger på takräcket.

Boat rollern lossas enkelt från bilen genom att du släpper spänningen i sugkoppen med handtaget innan avfärd.

När kajaken ska lastas av fäster du boat rollern på bilen och drar försiktig ner kajaken på stöden igen.

Boat rollern passar för lastning av alla typer av kajaker och tar liten plats i bilen när den inte används. Stöden på boat rollern är kladd i skum för att minimera risken att kajaken skadas vid lastning och avlastning.

4 reviews for Boat roller – Kajaklastare till bilen

 1. Anonym (verified owner)

 2. Ulrica (verified owner)

 3. Sofia (verified owner)

 4. Camilla (verified owner)

  väldigt bra, förutom att rutan måste vara riktigt ren för att sugproppen ska fastna

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Review *

0
  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomÅtervänd till butik